Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του

Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του

Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ είχε καταναλώσει ο Παντελής Παντελίδης, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία

Ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα αλκοόλ είχε καταναλώσει ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης πριν από ενάμιση μήνα, όπως προκύπτει από την αιματολογική και τοξικολογική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», η ποσότητα που βρέθηκε να έχει καταναλώσει ο γνωστός καλλιτέχνης είναι άνω του 1,5 γραμμαρίου ανά λίτρο, όταν το όριο είναι 0,50 γραμμάρια. Αντιθέτως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αίμα του άτυχου καλλιτέχνη δεν βρέθηκε οποιαδήποτε άλλη ουσία (ναρκωτικά, φάρμακα κ.λπ.).

Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247, το πόρισμα δεν έχει παραδοθεί ακόμα επισήμως στην τροχαία ελληνικού και αναμένεται να παραδοθεί την προσεχή Τετάρτη ή Πέμπτη.

Την ίδια ώρα στελέχη της Πυροσβεστικής που έχουν ενημερωθεί για τη διαδικασία απεγκλωβισμού του τραγουδιστή και των δύο γυναικών από το μοιραίο τζιπ σημείωναν ότι «έχει παραδοθεί σχετική έκθεση στην Τροχαία Ελληνικού όπου προσδιορίζεται με απόλυτη σαφήνεια ότι το ΙΧ οδηγούσε ο καλλιτέχνης και οι ισχυρισμοί περί του αντιθέτου που διατυπώνονται δεν έχουν οποιαδήποτε βάση».

Το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη ενώ οι δύο συνεπιβάτιδες τραυματίστηκαν σοβαρά στις 8:20 της 18ης Φεβρουαρίου στη γέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του παλιού αερολιμένα Ελληνικού.

Ο εντοπισμός της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ στο αίμα του οδηγού του ΙΧ αναμένεται να είναι ο πλέον καθοριστικός παράγοντας στη διερεύνηση του δυστυχήματος. Κρίσιμες παράμετροι θα είναι η ταχύτητα τη στιγμή της εκτροπής του οχήματος αλλά και η καταλληλότητα των παλαιών κιγκλιδωμάτων -η γέφυρα κατασκευάστηκε το 1969 και ήταν η πρώτη αερογέφυρα εν Ελλάδι- που εισήλθαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και προκάλεσαν σημαντικούς τραυματισμούς στους επιβάτες.

(Πηγή: tovima.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα