Παππούς 12χρονης στη Μάνη: Ουδέποτε “πείραξα” εγώ το παιδί

Παππούς 12χρονης στη Μάνη: Ουδέποτε “πείραξα” εγώ το παιδί

Αλληλοκατηγορίες και σύγχυση για την πολύκροτη υπόθεση. Τι λένε οι συγγενείς της. Τι υποστηρίζει ο ιερέας, αλλά και τι απαντά ο παππούς της.

Σοκάρει η περιγραφή της 12χρονης από την Μάνη, που ισχυρίζεται πως ο 57χρονος ιερέας, σύντροφος της μητέρας της, την κακοποιούσε σεξουαλικά. 

«Μια ημέρα που η μαμά ήταν σε μια δουλειά, εγώ ήμουν στο σπίτι όπου εκεί ήταν και ο… . Κάποια στιγμή ήρθε χωρίς το παντελόνι του και το εσώρουχό του και μου έβγαλε το παντελόνι μου. Αυτό είχε γίνει και μια άλλη φορά», ανέφερε στην κατάθεσή της η 12χρονη. 

Η ανήλικη περιέγραψε μάλιστα πως η κακοποίηση της δεν έγινε μόνο μια φορά. «Ήταν γυμνός χωρίς ρούχα και με το ζόρι ήθελε να πάω στο κρεβάτι και με το ζόρι ήθελε να μου βγάλει τα ρούχα και μου τα έβγαλε. Μετά ήρθε κοντά μου πάνω μου και ξάπλωσε και τότε μπήκε η μαμά μου μέσα στο σπίτι», είπε ακόμα στην κατάθεση της η 12χρονη.

Την ίδια στιγμή και όπως αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1, στην κατάθεσή της η 12χρονη έχει υποδείξει και τον παππού της ως δράστη κακοποίησης. Με δάκρυα στα μάτια τόσο η γιαγιά και ο παππούς της 12χρονης μιλούν στον ΑΝΤ1 και υποστηρίζουν πως ποτέ το εγγόνι τους δεν είχε κακοποιηθεί από εκείνους.

Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε δεν αποσαφηνίζει εάν το κορίτσι έχει κακοποιηθεί. «Δεδομένου του μεγάλου χρονικού διαστήματος από το όποιο συμβάν, απαιτείται περαιτέρω ιατρικός έλεγχος και απαραίτητη η παιδοψυχιατρική εκτίμηση της ανήλικης», αναφέρεται στην ιατροδικαστική γνωμάτευση για την 12χρονη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα