Παραδειγματική ποινή σε 62χρονο Βολιώτη για ενδοοικογενειακή βία

Παραδειγματική ποινή σε 62χρονο Βολιώτη για ενδοοικογενειακή βία
Αυτόφωρο Eurokinissi

Ποινή φυλάκισης δυόμιση ετών με αναστολή επέβαλε χτες το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 62χρονο Βολιώτη για κακοποίηση ενάντια στη γυναίκα του

Το επεισόδιο συνέβη στις 16 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι. Ο κατηγορούμενος βρισκόταν με την 56χρονη σύζυγό του στο αυτοκίνητο και την απειλούσε: «θα δεις τι θα πάθεις όταν θα πάμε σπίτι» ήταν τα λόγια του. Οι απειλές του κατηγορουμένου τρομοκράτησαν τη σύζυγό του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η γυναίκα να τραβήξει το χειρόφρενο του αυτοκινήτου προκείμενου να σταματήσει και να κατέβει. Εκείνη τη στιγμή εκείνος την έριξε κάτω στο δρόμο με επαναλαμβανόμενες γροθιές στο κεφάλι και στο σώμα.

Στο δικαστήριο που έγινε χθες, ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε τις πράξεις του. Ισχυρίστηκε ότι πήρε κατάκαρδα ένα περιστατικό που είχε διαδραματιστεί νωρίτερα σε λαϊκή αγορά. Ένας πωλητής τον είχε ειρωνευτεί λέγοντάς του «Πάρε αυτή τη θήκη. Τι θέλεις ροζ χρώμα; Δεν είσαι άντρας εσύ;» Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, η σύζυγος του γέλασε με τα λόγια του πωλητή. Ο 62χρονος Βολιώτης απολογούμενος με βάση αυτό το γεγονός ανέφερε «βγήκα έξω από τα ρούχα μου». Το δικαστήριο ωστόσο δεν συγκινήθηκε από τους ισχυρισμούς του και τον έκρινε ένοχο για απειλή και χρήση βίας ενάντια στη γυναίκα του.

Νωρίτερα, η σύζυγος του εξετάστηκε ως μάρτυρας όντας ακόμα τραυματισμένη από το επεισόδιο, καθώς φορούσε κολάρο.

«Με χτυπούσε με μίσος» περιέγραψε στο Αυτόφωτο και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ανάλογα επεισόδια είχαν συμβεί και άλλες φορές τα τελευταία χρόνια που υπήρχε ένταση στο γάμο τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα