Παραλήρημα Μητροπολίτη Μόρφου: Έχουμε τόσες εκτρώσεις και μαραζώνουμε για τα παιδάκια που σκότωσε ο "Ορέστης"

Παραλήρημα Μητροπολίτη Μόρφου: Έχουμε τόσες εκτρώσεις και μαραζώνουμε για τα παιδάκια που σκότωσε ο "Ορέστης"
POLITIS.COM.CY

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, μετά τις δηλώσεις του για το πώς δημιουργούνται οι ομοφυλόφιλοι, "ξαναχτυπά" και αποκαλεί υποκριτές όσες γυναίκες έχουν κάνει έκτρωση και "κατακρίνουν" τον serial killer Νίκο Μεταξά.

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για το πώς "γεννάται" η ομοφυλοφιλία, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, προχώρησε σε νέα προκλητικά σχόλια - αυτή τη φορά με αφορμή τις εκτρώσεις και τη δράση του serial killer της Κύπρου Νίκου Μεταξά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης έγινε "viral" όταν σε ένα βίντεο εμφανίζεται να υποστηρίζει ότι ο Γέροντας Πορφύριος, του είχε πει ότι η ομοφυλοφιλία σχετίζεται με την σεξουαλική συμπεριφορά των γονέων και ιδιαιτέρως με τις σεξουαλικές προτιμήσεις της γυναίκας κατά την εγκυμοσύνη της. Η τοποθέτησή του κάνει τον γύρο του διαδικτύου με επιστήμονες να εκφράζουν έκπληξη για τις αντιεπιστημονικές τοποθετήσεις οι οποίες όπως υποστηρίζουν προσβάλλουν πρωτίστως τις μητέρες ομοφυλόφιλων παιδιών.

ADVERTISING

Σε νέο βίντεο που αναμένεται να σχολιαστεί ιδιαιτέρως, ο Μητροπολίτης Μόρφου μίλησε για τις εκτρώσεις στην Κύπρο καθώς και για τον κατά συρροή δολοφόνο Νίκο Μεταξά, που σκότωσε πέντε γυναίκες και δυο ανήλικα παιδιά. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως αποτελεί υποκρισία να «μαραζώνουμε» για τα δύο παιδιά που σκότωσε ο "Ορέστης" όταν σκοτώνονται χιλιάδες παιδιά με τα υψηλά ποσοστά εκτρώσεων.

«Είπα και αλλού. Δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο υψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που εσκότωσεν ο δολοφόνος. Ρε εσού έκαμες τρεις εκτρώσεις, τα μωρά σου, και τώρα υποκριτή και Φαρισαίε κατακρίνεις τον Νικόλα; Και αυτό είναι σε πάρα πολλά σπίτια που έχει συμβεί, σε πάρα πολλές οικογένειες που έχει συμβεί η έκτρωση. Δεν είναι κάτι μεμονωμένο. Μια χώρα που έχει τόσες εκτρώσεις και δολοφονούμε τα παιδιά μας, είναι δυνατόν να μην γεννήσει ένα τέτοιο δολοφόνο»;

Ο Μητροπολίτης Μόρφου συνέχισε λέγοντας ότι «Όσον αυξάνεται το ποσοστό των εκτρώσεων θα έχουμε τέτοια περιστατικά και τότε είναι που θα φανερώνεται η υποκρισία μας».

Στάθηκε μάλιστα στο γεγονός ότι ο Μεταξάς εξομολογήθηκε, λέγοντας ότι «κάλεσε έναν φίλο μας πνευματικό, διακριτικό, συμπονετικό και πήγε και εξομολογήθηκε. Αυτό είναι που τιμά την Κύπρο. Κάποιος θα πρέπει να διδάξει τώρα στον Νικόλα, ότι για όλες αυτές τις καημένες υπάρξεις που σκότωσε, ότι θα πρέπει να προσεύχεται για την καθεμιά ξεχωριστά»

Πηγή: 

Πολίτης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κύπρος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Serial Killer Κύπρου: Συγκλονιστικές μαρτυρίες των δυτών - Υποβρύχια καρέ από τον "υγρό τάφο"

Κύπρος: Συγκλονιστικό βίντεο από τις έρευνες για τα θύματα του Νίκου Μεταξά

Serial Killer Κύπρου: Ανατριχιαστικές μαρτυρίες από τους ανακριτές που αποκάλυψαν τον "Ορέστη"

SHARE:

24Media Network