Παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση του Μπακογιάννη – 17 προσαγωγές

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση του Μπακογιάννη – 17 προσαγωγές
Εικόνα από τη συγκέντρωση του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση με τον Κ. Μπακογιάννη ρουβίκωνας

"Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει" η απάντηση του Κ. Μπακογιάννη στον Ρουβίκωνα μετά τη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν μέλη του σε εκδήλωση με τη συμμετοχή του.

Σε συγκέντρωση έξω από καφετέρια, όπου λάμβανε χώρα εκδήλωση με τη συμμετοχή του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, προχώρησαν μέλη του Ρουβίκωνα το βράδυ της Πέμπτης (03/02), με τις αρχές να κάνουν 17 προσαγωγές.

Ακούστηκαν συνθήματα ενάντια στη διαχείριση της κακοκαιρίας Ελπίδα, ενώ σε ανακοίνωσή της η οργάνωση, με τίτλο, “Τι συνδέει την αριστεία, την αχρηστία και την ασυλία τις τελευταίες μέρες; Ο Κώστας Μπακογιάννης, δημαρχος Αθηναίων” απαριθμεί τους λόγους που όπως υποστηρίζει στρέφεται εναντίον του δημάρχου για τα πεπραγμένα του δήμου από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού.

Μπακογιάννης: “Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει”

Ο δήμαρχος Αθηναίων με ανάρτησή του στα social media τοποθετήθηκε σχετικά με την κινητοποίηση του Ρουβίκωνα γράφοντας πως «Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει και δεν μπορεί να με εμποδίσει από το να κάνω τη δουλειά μου. Κάθε μέρα, σε διαφορετική γειτονιά να μιλάω με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους». Μάλιστα παρέθεσε και φωτογραφία από την ομιλία του στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα