Πάρτι στη Μύκονο: Συνελήφθη ιδιοκτήτης βίλας

Πάρτι στη Μύκονο: Συνελήφθη ιδιοκτήτης βίλας
Πάρτι στη Μύκονο (φωτογραφία αρχείου) Shutterstock

Οι αρχές της Μυκόνου προχώρησαν στη σύλληψη του ενοικιαστή βίλας στην οποία γινόταν πάρτι. Συνεχείς πλέον οι αστυνομικοί έλεγχοι στο νησί για την εφαρμογή των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Σε μια ακόμη σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία στη Μύκονο, για διατάραξη κοινής ησυχίας. Ειδικότερα, συνελήφθη ο ενοικιαστής βίλας στην οποία γινόταν πάρτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί έλεγχοι είναι πλέον συνεχείς στο νησί, τόσο για την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης για τον κορονοϊό, όσο και για την πάταξη της εγκληματικότητας και της ανομίας. Μάλιστα, χθες, έγιναν 20 έλεγχοι σε μπιτς μπαρ και σε κέντρα διασκέδασης. Παράλληλα, αστυνομικοί ενημερώνουν ιδιοκτήτες καταστημάτων και προσωπικό για τα μέτρα πρόληψης του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται, ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, στη Μύκονο, την περασμένη Τετάρτη, με αφορμή τη συγκρότηση της νέας αστυνομικής Υπηρεσίας και ειδικότερα Υποδιεύθυνσης στο νησί, η οποία θα στελεχωθεί συνολικά με 120 νέους αστυνομικούς, τόνισε, μεταξύ άλλων: “Θα γίνει ό,τι χρειάζεται ώστε να διατηρηθεί η Μύκονος σε συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Παράλληλα, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτύξει σχέδιο για την πάταξη της εγκληματικότητας και της ανομίας στο νησί”.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε ακόμη, ότι θα διενεργούνται συστηματικοί έλεγχοι της Αστυνομίας σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους διασκέδασης και συναθροίσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα