Πάρτι "βλασφημίας" στο Ναύπλιο: "Οι καλοί Χριστιανοί απειλούν ότι θα μας σκοτώσουν"

Πάρτι "βλασφημίας" στο Ναύπλιο: "Οι καλοί Χριστιανοί απειλούν ότι θα μας σκοτώσουν"
ARGOLIKESEIDHSEIS

Έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε με την αφίσα του Χριστού με μακιγιάζ, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού απάντησαν με ανάρτηση στο Facebook.

Απειλές θανάτου και λιντσαρίσματος δέχτηκαν, όπως υποστηρίζουν σε ανάρτηση στο Facebook, οι υπεύθυνοι του μπαρ "Σκαντζόχοιρος" στα Ναύπλιο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για το "πάρτι βλασφημίας" που διοργάνωσαν παραμονή Χριστουγέννων και το προμοτάρισαν με εικόνα του Χριστού μακιγιαρισμένο με σκουλαρίκια.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανάρτηση ότι "οι καλοί χριστιανοί που θίχτηκαν για το κραγιόν στον Ιησού, τηλεφωνούν και απειλούν ότι θα μας σκοτώσουν και θα μας κάψουν. Το λιντσάρισμα άλλωστε από χριστιανούς και νοικοκυραίους είναι πολύ της μόδας σε αυτήν τη χώρα".

Σε δεύτερη ανάρτησή τους στο facebook, υποστήριξαν πως "δεν θέλαμε ποτέ να πετύχουμε τίποτε από όλα αυτά. To event κατέβηκε, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα έφθανε κάποιος στο σημείο να έρθει στα σπίτια μας για να μας κάνει κακό.

Η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν προϊόν δικό μας μιας και μπορεί να τη βρει ο καθένας με ένα απλό search στο google και βρέθηκε ακριβώς όπως την ανεβάσαμε.

Όσοι μας ξέρουν, γνωρίζουν ότι ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε είναι αφενός η queer πλευρά του μαγαζιού και αφετέρου η χριστιανική αποδοχή όλων μας. Καλή χρονιά".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χριστούγεννα
SHARE: