Πάσχα 2019: Μαζική έξοδος στις εθνικές οδούς – Χάος στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Πάσχα 2019: Μαζική έξοδος στις εθνικές οδούς – Χάος στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Όπου φύγει - φύγει οι Αθηναίοι και οι κάτοικοι των άλλων μεγάλων αστικών κέντρων για τις διακοπές του Πάσχα. Η μαζική έξοδος των εκδρομέων συνοδεύτηκε από ουρές, καθυστερήσεις και ταλαιπωρία, η κατάσταση ωστόσο ομαλοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες.

Με ΙΧ, ΚΤΕΛ, αεροπλάνα, βαπόρια και κάθε άλλο διαθέσιμο μέσο, ξεκίνησαν οι εκδρομείς για τις διακοπές του Πάσχα, με την έξοδο να κορυφώνεται την Μεγάλη Παρασκευή, χωρίς να λείπουν τα προβλήματα και η ταλαιπωρία.

Από νωρίς το μεσημέρι σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές στις εθνικές οδούς και στα διόδια, καθώς περί τα 111.000 αυτοκίνητα εγκατέλειψαν την Αθήνα τα τελευταία 24 ωρα.

Ωστόσο, έως το βράδυ, ομαλά διεξαγόταν η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών -Λαμίας.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, από το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, πέρασαν από την Εθνική Αθηνών-Κορίνθου 64.600 αυτοκίνητα και 46.00 από την Αθηνών-Λαμίας.

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους Eurokinissi

Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά Eurokinissi

Αυξημένη η κίνηση στα ΚΤΕΛ Κηφισού Eurokinissi

Χάος στην Ηγουμενίτσα

Το αδιαχώρητο, με ατελείωτες ουρές και αναμονή που έφτασε έως και τις πέντε ώρες βίωσαν όσοι χρειάστηκε να ταξιδέψουν από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Τα αυτοκίνητα έμεναν ακινητοποιημένα για ώρες, ενώ δεν έλειψαν εντάσεις και διαπληκτισμοί.

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που κατέγραψε η UpDrones, από το πανδαιμόνιο που επικράτησε. 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα