Πάτρα: Ανασφάλιστη σχολική τροχονόμος παρασύρθηκε από ΙΧ έξω από δημοτικό

Πάτρα: Ανασφάλιστη σχολική τροχονόμος παρασύρθηκε από ΙΧ έξω από δημοτικό

Με τραύματα στο κεφάλι και το πόδι νοσηλεύεται μία 40χρονη, που παρασύρθηκε από ΙΧ ενώ εκτελούσε χρέη σχολικού τροχονόμου. "Εργάζεται ανασφάλιστη, όπως και άλλα άτομα, σε προγράμματα του υπουργείου Παιδείας", τονίζει ο δήμος Πατρέων

Στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" της Πάτρας νοσηλεύεται μία 40χρονη, η οποία παρασύρθηκε από όχημα ενώ εκτελούσε χρέη σχολικού τροχονόμου.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης (18/09) στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Η 40χρονη ενώ βρισκόταν έξω από δημοτικό σχολείο, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί στο πόδι και στο κεφάλι και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος οδηγός συνέχισε την πορεία του αλλά μετά από ελάχιστα λεπτά επέστρεψε στο σημείο, δηλώνοντας ότι δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη και τον ενημέρωσαν οι άλλοι οδηγοί.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο δήμος Πατρέων, τονίζοντας ότι τόσο η συγκεκριμένη γυναίκα όσο και άλλα άτομα που εργάζονται ως σχολικοί τροχονόμοι σε προγράμματα του υπουργείου Παιδείας, είναι ανασφάλιστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Σήμερα το πρωί στο 54ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων έγινε σοβαρό ατύχημα όταν όχημα παρέσυρε σχολική τροχονόμο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της εργαζόμενης που εργάζεται ανασφάλιστη, όπως και οι άλλες σχολικές τροχονόμοι, σε προγράμματα του υπουργείου Παιδείας.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή για πάρα πολλά χρόνια ως παράταξη, πάλευε μαζί με τις εργαζόμενες ώστε αυτές να ασφαλιστούν. Με την ίδια συνέπεια λοιπόν απαιτεί και αγωνίζεται για την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη όλων των εργαζομένων.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, επισκέφτηκε την εργαζόμενη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου αυτή νοσηλεύεται και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας της".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network