Πάτρα: Ανατροπή με την αιτία θανάτου της Μαλένας – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία

Πάτρα: Ανατροπή με την αιτία θανάτου της Μαλένας – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Οι γονείς των τριών κοριτσιών που πέθαναν υπό μυστήριες συνθήκες στην Πάτρα INTIME NEWS

Τα νεότερα στοιχεία από την άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που ελέγχει τις εκθέσεις των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας.

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα που πέθαναν σε μόλις τρία χρόνια.

Η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που ελέγχει τις εκθέσεις των θανάτων της Μαλένας και της Ιριδας, με επικεφαλής τον προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη, βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης του πορίσματός της και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Πελοπόννησος της Δευτέρας” ως προς τη Μαλένα κατά 99% θα απορριφθεί ότι η αιτία του θανάτου ήταν η ηπατική ανεπάρκεια.

Αναπόφευκτα, συνεπώς και αυτός ο θάνατος αποκτάει μυστήρια διάσταση και θα πρέπει πλέον να ερευνηθούν οι αιτίες που το κοριτσάκι “έφυγε” από τη ζωή πριν από τρία χρόνια.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το pelop.gr, ιατροδικαστικοί κύκλοι επιμένουν ότι στους δύο πρώτους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας τα ευρήματα είναι “μη ειδικά, κάτι που σημαίνει ότι η μη ύπαρξη ειδικών ευρημάτων δεν παραπέμπει σε εγκλήματα”.

Στο μεταξύ, από την μέχρι στιγμής ιατροδικαστική διερεύνηση και του τρίτου θανάτου, της Τζωρτζίνας, οι ίδιες πηγές της «Π» αναφέρουν ότι δεν έχει προκύψει κάτι αξιοσημείωτο, ώστε να διευκολύνεται το τμήμα Ανθρωποκτονιών που διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πάτρας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα