Πάτρα: “Χημικός” έφτιαχνε την “κοκαϊνη των φτωχών”

Πάτρα: “Χημικός” έφτιαχνε την “κοκαϊνη των φτωχών”
istockphoto

Στα χέρια της Αστυνομίας τρία άτομα για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών. Ο ένας παρασκέυαζε στο σπίτι του στην Πάτρα τη λεγόμενη "κοκαϊνη των φτωχών" .

Συνελήφθησαν στην Πάτρα τρία άτομα  που κατηγορούνται για εισαγωγή στην χώρα παράνομων ναρκωτικών ουσιών και για διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμενα την Τρίτη 19 Απριλίου συνελήφθησαν αρχικά δύο αδέλφια ηλικίας 60 ετών περίπου,  καθώς παρέλαβαν ποσότητα 100 γραμμαρίων ναρκωτικών ουσιών (συνθετικά ναρκωτικά) που είχαν παραγγελθεί από την Ολλανδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 την ποσότητα των νακρωτικών την παρέλαβαν με το ταχυδρομείο.

Επίσης στην κατοχή τους βρέθηκαν 85 γραμμάρια ηρωίνης, 5 γραμμάρια κοκαϊνης μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 3 γραμμάρια συνθετικών ναρκωτικών.

Οπως αποδείχθηκε, τα δύο αδέλφια παρέλαβαν τα ναρκωτικά για λογαριασμό 37χρονου Πατρινού.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 37χρονου βρέθηκαν -θαμμένες στον κήπο του σπιτιού του πλήθος από νάιλον σακούλες με ναρκωτικές συνθετικές ουσίες παρόμοιες με αυτές που κατασχέθηκαν από το δέμα προερχόμενο από την Ολλανδία βάρους 2,300 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 9500€  και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο 37χρονος έχοντας εξειδικευμένες γνώσεις χημείας (το παρατσούκλι του ήταν “χημικός”) παρασκεύαζε με την χρήση των πρώτων υλών που παράγγελνε από το εξωτερικό , συνθετική ναρκωτική ουσία την οποία αποκαλούσαν στην πιάτσα των ναρκομανών “κοκαϊνη των φτωχών” και την πωλούσε αντί 50€ το ένα γραμμάριο . Το κέρδος του εκτιμάται οτι θα ξεπερνούσε τις 120.000 ευρω.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα