Πάτρα: Κοινωνικός λειτουργός και ψυχολόγος στο σχολείο της Τζωρτζίνας - Αναστατωμένοι οι μαθητές

Σχολείο - Φωτό αρχείου
Σχολείο - Φωτό αρχείου EUROKINISSI

Ψυχολογική υποστήριξη θα λάβουν οι συμμαθητές της Τζωρτζίνας, μετά την έκταση και τις σοκαριστικές εξελίξεις στο θάνατο της 9χρονης.

Οι σοκαριστικές εξελίξεις στον θάνατο της Τζωρτζίνας σε συνδυασμό με τη σύλληψη και προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει προκαλέσει αναστάτωση στο σχολείο και συγκεκριμένα στους συμμαθητές της, οι οποίοι από σήμερα Τρίτη, λαμβάνουν υποστήριξη από κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο

Μετά τα τελευταία γεγονότα σχετικά με το θάνατο του 9χρονου κοριτσιού, το σχολείο έκρινε αναγκαίο ότι έπρεπε να παρέμβει προκειμένου να υποστηριχθούν τα παιδιά στα οποία έχει δημιουργηθεί μία τεράστια ανασφάλεια και βεβαίως δεκάδες ερωτηματικά.

ADVERTISING

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thebest ,η έντονη κινητικότητα αλλά και η ύπαρξη καναλιών έξω από το σχολείο, αλλά και τα όσα ακούνε να διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες έφερε αναστάτωση στους μαθητές οι οποίοι ακούνε σαστισμένοι όσα συμβαίνουν μετά το θάνατο της συμμαθήτριας τους. Αυτό οδήγησε στην αναγκαιότητα να ληφθεί μέριμνα.

Μέσα από την παρέμβαση των ειδικών, το σχολείο στοχεύει στο να δοθούν λύσεις ενώ σημαντική είναι και η κινητοποίηση των υποστηρικτικών φορέων που συνεργάζονται. Ζητούμενο λοιπόν του σχολείου είναι να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας αλλά και να λύσει απορίες γονέων.

Οι παρεμβάσεις από κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο θα γίνουν από σήμερα και όλες τις επόμενες μέρες και σε παιδιά και σε γονείς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πάτρα
SHARE:

24Media Network