Πάτρα: Παρέμβαση εισαγγελέων για το ποιοι θα αναλάβουν τη διερεύνηση των θανάτων Μαλένας και Ίριδας

Πάτρα: Παρέμβαση εισαγγελέων για το ποιοι θα αναλάβουν τη διερεύνηση των θανάτων Μαλένας και Ίριδας
INTIME NEWS

Οι δύο εισαγγελείς στην υπόθεση της Πάτρας με παραγγελία τους προς το Ανθρωποκτονιών ζητούν να οριστούν δύο ιατροδικαστές ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων για την Μαλένα και την Ίριδα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών κοριστιών από την Πάτρα. Οι δυο εισαγγελείς (κ.κ. Ελευθεριάνος και Ανδρέου) με παραγγελία τους προς το Ανθρωποκτονιών έχουν ζητήσει να σταλεί κατεπείγον έγγραφο στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών προκειμένου να οριστούν δύο ιατροδικαστές ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων και να αξιολογήσουν τα υπάρχοντα ευρήματα στην μικρή Μαλένα και την Ίριδα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ereportaz.gr τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και αύριο, Τρίτη, από το Ανθρωποκτονιών αναμένεται να σταλεί έγγραφο κατόπιν της εισαγγελικής παραγγελίας στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών προκειμένου εκείνη να ορίσει δυο ιατροδικαστές οι οποίοι θα κληθούν να λύσουν το μυστήριο με τους αιφνίδιους θανάτους.

Στο μεσοδιάστημα αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις οι ιατροδικαστές (Χρ. Τσάκωνα και Αγγ. Τσιόλα) που ενεπλάκησαν με τις δυο υποθέσεις. Σημειώνεται ότι σε ότι αφορά στην περίπτωση της κυρίας Τσάκωνα, η οποία στο μεσοδιάστημα έχει ορίσει και δικηγόρο να την εκπροσωπεί στα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η ιατροδικαστική της γνωμάτευση χαρακτηρίζεται ως παντελώς άστοχη καθώς η διάγνωση περί ηπατικής ανεπάρκειας στη μικρή Μαλένα δεν συνάδει με τις εξετάσεις που περιέχονται στον ιατρικό της φάκελο αλλά και την κλινική της εικόνα.

Σε ότι αφορά στη δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, χαρακτηρίζεται ως λεπτομερής, ωστόσο είναι εν μέρει “προβληματική” εξαιτίας του “εφευρήματος” περί αγενεσίας φλεβόκομβου το οποίο προέκυψε από την ιστολογική εξέταση της παθολογοανατόμου, Αντιγόνης Μητσέλου.

Όπως αναφέρει το ereportaz.gr, η μεν Μαλένα φέρεται να είχε σημάδια στο πρόσωπο, πνευμονικό οίδημα και πνευμονική συμφόρηση, η δε Ίριδα φέρεται να είχε πληγή στο εσωτερικό του στόματος, ασφυκτικές κηλίδες στους πνεύμονες, πνευμονικό οίδημα και πνευμονοραγία (η οποία συνδυάζεται με το ματωμένο πανάκι).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα