Πάτρα: Ποιοι θα κληθούν να καταθέσουν για τον θάνατο των τριών κοριτσιών

Πάτρα: Ποιοι θα κληθούν να καταθέσουν για τον θάνατο των τριών κοριτσιών
pelop.gr

"Προσπαθούμε να σταθούμε όρθιοι" λέει ο πατέρας της Τζωρτζίνας που έφυγε απο τη ζωή πριν απο περίπου 10 μέρες. Τι εξετάζεται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διέταξε η Εισαγγελία.

Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας είναι απο χθες οι ανεξήγητοι θάνατοι των τριών μικρών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για να διακριβωθούν τα –αναπάντητα μέχρι στιγμής– αίτια της τριπλής τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το pelop.gr, με βάση την εντολή για την διενέργεια της προκαταρτικής εξέτασης, πρόκειται να κληθούν για να καταθέσουν οι γονείς των τριών κοριτσιών, οι ιατροδικαστές που συνέταξαν εκθέσεις για τους “μυστηριώδεις” θανάτους και οι γιατροί των παιδιών.

Ο φάκελος με τα στοιχεία θα συμπληρώνεται σταδιακά και μαζί με το αποτέλεσμα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων θα σταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα για να διαπιστώσει τι συνέβη και τελικά και τα τρία κορίτσια έφυγαν τόσο γρήγορα από την ζωή, αλλά και την απροσδιόριστη, ακόμη, αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας..

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών, μόλις έφυγε από τη ζωή το δεύτερο παιδί τους, είχε απευθυνθεί στην Εισαγγελία, ζητώντας διερεύνηση των αιτιών του θανάτου, ενώ ταυτόχρονα είχε στραφεί κατά του παθολογοανατόμου, θεωρώντας ότι το συμπέρασμά του ήταν ασαφές και λανθασμένο (ως αιτία θανάτου αναφερόταν «ηπατική ανεπάρκεια» που υποστηρίζεται ότι δεν είναι αρκετή ως αιτία για να χάσει τη ζωή του ένα παιδί).

“Θρηνούμε τρία κορίτσια, πρόσφατα την Τζωρτζίνα μας. Προσπαθούμε να σταθούμε όρθιοι…» είπε στο pelop.gr ο πατέρας των κοριτσιών.

Την περασμένη Πέμπτη το ζευγάρι αποχαιρέτησε το τρίτο παιδί τους, την 9χρονη Τζωρτζίνα. Το 2019 έχασε την 3,5 ετών Μαλένα από ηπατική ανεπάρκεια και το 2020 την μόλις 6 μηνών Ιριδα από μια σπάνια νόσο φλεβοκόμβου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα