Θάνατος τριών κοριτσιών: Η αντιπαράθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη – Τα παραπλανητικά SMS στους γιατρούς

Θάνατος τριών κοριτσιών: Η αντιπαράθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη – Τα παραπλανητικά SMS στους γιατρούς
Οι γονείς των τριών κοριτσιών INTIME NEWS

Διαφορετικές θέσεις φέρεται να έχουν Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη, με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα να εκτιμά ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι στο δικαστήριο. Για "φονική σκηνοθεσία" της μητέρας της 9χρονης στα νοσοκομεία κάνουν λόγο οι Αρχές.

Νέα στοιχεία από τις έρευνες των Αρχών στην υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, λίγα 24ωρα πριν την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στον ανακριτή.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. φέρονται να χαρακτηρίζουν ως “φονική σκηνοθεσία” τα βασανιστικά επεισόδια της 9χρονης Τζωρτζίνας στα νοσοκομεία, όπου νοσηλευόταν.

Τα SMS της Ρούλας Πισπιρίγκου στους γιατρούς

Οι Αρχές θεωρούν ότι τα SMS που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε γιατρούς λίγα 24ωρα πριν εκπνεύσει η 9χρονη ήταν παραπλανητικά, στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τον αιφνιδιαστικό θάνατο της κόρης της από ανακοπή.

“Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί μας, γιατί μόνο αυτό μας έχει απομείνει”. Αυτό είναι ένα από τα SMS που είχε στείλει η 33χρονη σε γιατρούς, σύμφωνα με το “Το Βήμα της Κυριακής”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για παραπλανητικά μηνύματα με ψευδή έκκληση για βοήθεια και επίδειξη ενδιαφέροντος.

Τις ίδιες ημέρες είχε στείλει άλλο SMS, στο οποίο απέδιδε τα ανεξήγητα επεισόδια υγείας που φαίνεται ότι η ίδια προκαλούσε στην Τζωρτζίνα σε “πυρετικά κύματα που κάνει λόγω νευρολογικής φύσεως”.

Σε επικοινωνία της, μάλιστα με τους γιατρούς, φέρεται να επισήμαινε επίμονα ότι “πρέπει να βρούμε από τι πέφτει το οξυγόνο”, λέγοντας χαρακτηριστικά σε γιατρούς ότι “μη σας νοιάζει για μένα και τη συμπεριφορά μου, εγώ είμαι παγοκολόνα”.

Επίσης, λίγο μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ρωτήσει θεράποντες ιατρούς, εάν μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί και η ίδια τα υπνωτικά κι άλλα χάπια που χορηγούνταν στο κορίτσι, που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, όπως μετέδωσε το MEGA.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις και σε σχέση με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, καθώς ετοιμάζονται τα πορίσματα της Τριμελούς Ομάδας Ιατροδικαστών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις από τις αρχικές ιατροδικαστικές γνωματεύσεις και αναμένεται να ξεπεραστούν τεχνικά προβλήματα, ενώ είναι πολύ πιθανόν να αναδειχθεί ότι οφείλονται σε εξωτερικό παράγοντα, σε εγκληματική ενέργεια.

Η αντιπαράθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη

Για τη σχέση του ζευγαριού μίλησε στον Alpha ο Απόστολος Λύτρας, που ήταν μέχρι να συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τόσο την 33χρονη, όσο και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Όπως είπε, διέκρινε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είχαν κοινές απόψεις για τους θανάτους των παιδιών τους, από την Πάτρα. “Αυτός ήταν και ο λόγος που άφησα την υπόθεση” είπε μεταξύ άλλων και επεσήμανε πως ο Μάνος Δασκαλάκης τον είχε ενημερώσει πως δεν θα στηρίξει την Ρούλα Πισπιρίγκου αν κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία. Έτσι η σημερινή του δήλωση στην εφημερίδα «Μπαμ στο ρεπορτάζ» δεν ήταν έκπληξη για τον έμπειρο δικηγόρο.

Ο Απόστολος Λύτρας είπε: “Ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με την Ρούλα Πισπιρίγκου πριν συλληφθεί. Την ενημέρωσα πως δεν θα συνεχίσω μαζί της. Της είπα πως από τη στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης διαφοροποιείται και ξέρω πράγματα τόσο για εκείνον όσο και για εσένα, δεν είναι σωστό να αναλάβω την υπεράσπισή σου. Δεν ήταν δυνατόν από τη στιγμή που τους είχα και τους δύο, ξαφνικά να έχω μόνο την Ρούλα Πισπιρίγκου, που θα βρεθεί αντιμέτωπη στα δικαστήρια με τον Μάνο Δασκαλάκη.”

Παράλληλα, ο ποινικολόγος θέλησε να απαντήσει σε όσους αφήνουν να εννοηθεί πως εγκατέλειψε τη Ρούλα Πισπιρίγκου επειδή φοβήθηκε για την έκβαση της υπόθεσης. «Το ακούω και από συναδέλφους μου και πραγματικά μένω έκπληκτος. Ο λόγος που δεν συνέχισα με την Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αυτός που σας είπα. Προβλέπω ότι στα δικαστήρια ο ένας θα βρεθεί απέναντι στον άλλον.»

Επικοινωνία με γνωστό ποινικολόγο πριν την απολογία

Πιθανό είναι το σενάριο η Ρούλα Πισπιρίγκου να εκπροσωπηθεί με τρεις δικηγόρους τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος, η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει απευθυνθεί σε γνωστό ποινικολόγο.

Πρόκειται για πρόσωπο που έχει υποδείξει η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου στα μέλη της οικογένειάς της προκειμένου να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα