Πεδίο μάχης η Πλ. Βικτωρίας

Πεδίο μάχης η Πλ. Βικτωρίας

Γυαλιά-καρφιά έκαναν την καφετέρια ενός Σύρου επί της οδού Αριστοτέλους, ομάδα Κούρδων που του επιτέθηκαν

Σε πραγματικό πεδίο μάχης μετατράπηκε η Πλατεία Βικτωρίας αργά τη νύχτα εξαιτίας διαφορών που φέρονται να είχε ομάδα Κούρδων με τον 42χρονο Σύρο ιδιοκτήτη καφετέριας επί της οδού Αριστοτέλους 20.

Άγνωστο ακόμα γιατί, αλλά εξετάζεται μία πληροφορία πως οι δράστες ζητούσαν χρήματα και βοήθεια από τον Σύρο και επειδή εκείνος τους αρνήθηκε ήρθαν στα χέρια, φώναξαν και άλλους από την πλατεία και σύντομα η καφετέρια έγινε γυαλιά-καρφιά, με την βιτρίνα να γίνεται θρύψαλα και τα τραπεζοκαθίσματα να φεύγουν από την μία και την άλλη πλευρά.

Βεβαίως, εξετάζεται κατά πόσο αυτό είναι αληθές ως κίνητρο της επίθεσης και δεν υπάρχει κάποιο άλλο κίνητρο στην μέση, αφού στην περιοχή δεν είναι μόνο τα κυκλώματα εκβιαστών που κάνουν κουμάντο, αλλά βρίθουν και οι περιπτώσεις εκμετάλλευσης παράνομων μεταναστών από κυκλώματα, κατάρτισης πλαστών εγγράφων, διακινητές κλπ.

Μάλιστα, παρουσία της οικογένειάς του ο ιδιοκτήτης δέχτηκε απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Οι γείτονες που ζουν καθημερινά παρόμοια περιστατικά, κάλεσαν την Αστυνομία και σύντομα κατακλύστηκε η περιοχή από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κυνηγητό στην πλατεία και τα γύρω στενά, με τους αλλοδαπούς να έρχονται σε συμπλοκές σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς…

Τελικά, από το σημείο έγιναν συνολικά 12 προσαγωγές αλλοδαπών, για τους οποίους όμως δεν προέκυψε τίποτα και τελικά αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι. Ο 42χρονος Σύρος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ελαφρά τραυματισμένος στο κεφάλι και το σώμα, ενώ έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της συμπλοκής διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στην Πλατεία Βικτωρίας. Τραυματισμοί και προσαγωγές

SHARE:

24Media Network