Πειραιάς: Στην εντατική του Παίδων 5χρονη – Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο λιμάνι

Πειραιάς: Στην εντατική του Παίδων 5χρονη – Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο λιμάνι
Το λιμάνι του Πειραιά από ψηλά INTIME

Ένα 5χρονο κορίτσι εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού του Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του. Νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στη ΜΕΘ του Παίδων. Συνελήφθη η μητέρα του για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Παίδων, νοσηλεύεται 5χρονο κορίτσι που εντοπίστηκε, χθες το μεσημέρι, χωρίς τις αισθήσεις του από τον πλοίαρχο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου ” Αγ.Νεκτάριος” εντός της θαλάσσιας περιοχής Αργοσαρωνικού στον κεντρικό λιμένα του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 5χρονο κοριτσάκι, που είναι Ρομά, είναι σε καλή κατάσταση, με την κλινική εικόνα της να μην εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Μόλις έγινε αντιληπτό ότι βρίσκεται στη θάλασσα, στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του λιμενικού σώματος, όπου εντόπισαν και ανέσυραν την ανήλικη, στην οποία παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (CARPA), με αποτέλεσμα την ανάκτηση των αισθήσεών της.

Το ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων”, συνοδεία στελέχους του λιμενικού, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, όπου νοσηλεύεται.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη η 37χρονη μητέρα της μικρής για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πειραιά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η μητέρα του μικρού κοριτσιού βρισκόταν στο σημείο όταν συνέβη το περιστατικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα