Πέραμα: Το μήνυμα του πατέρα του 18χρονου – “Μην κάνετε ζημιές”

Πέραμα: Το μήνυμα του πατέρα του 18χρονου – “Μην κάνετε ζημιές”
Ο πατέρας του 18χρονου Νίκου Σαμπάνη Eurokinissi

Ο πατέρας του 18χρονου Νίκου Σαμπάνη καλεί τους πολίτες να "σταματήσουν να κάνουν ζημιές" στον απόηχο της αιματηρής καταδίωξης που του στέρησε τη ζωή.

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου Νίκου Σαμπάνη στο Πέραμα.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πατέρας του 18χρονου ζητά από τους Έλληνες πολίτες, να σταματήσουν τις ζημιές, σε μια προσπάθεια να καταλαγιάσει τα πνεύματα.

“Είμαι ο πατέρας του Νίκου Σαμπάνη. Θέλω μια χάρη από εσάς τους Έλληνες πολίτες να μην κάνετε ζημιές. Σας παρακαλώ και σας ευχαριστώ πολύ όλους”, αναφέρει.

Στον ανακριτή οι 7 αστυνομικοί

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια Πειραιά οι επτά αστυνομικοί, έξι αστυφύλακες και ένας αξιωματικός (υπαστυνόμος), που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη κλεμμένου οχήματος με τρεις επιβαίνοντες στο Πέραμα.

Οι επτά αστυνομικοί έφτασαν στα Δικαστήρια Πειραιά λίγο μετά τις 8.30. Έξω από την είσοδο είχε συγκεντρωθεί κόσμος, ο οποίος χειροκρότησε, φωνάζοντας «ήρωες» κατά την άφιξη των κατηγορούμενων.

Οι αστυνομικοί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της οπλοχρησίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα