Περιστέρι: 58χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού επειδή έκανε παρατήρηση για παράνομη στάθμευση

Περιστέρι: 58χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού επειδή έκανε παρατήρηση για παράνομη στάθμευση
Glomex

Με βαριά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 58χρονος, μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη, επειδή έκανε παρατήρηση σε ασυνείδητο οδηγό που είχε παρκάρει παράνομα.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 58χρονος στο Περιστέρι, καθώς έκανε παρατήρηση σε οδηγό που είχε παρκάρει παράνομα και εμπόδιζε τη διέλευση άλλων οχημάτων.

Όπως καταγγέλλει το θύμα μιλώντας στο Mega, το περιστατικό έλαβε χώρα παραμονή Πρωτοχρονιάς, όταν κατά την επιστροφή στο σπίτι του “έπεσε” επάνω σε ένα όχημα που ήταν παρκαρισμένο για αρκετή ώρα στη μέση του δρόμου κι εκείνος δεν μπορούσε να περάσει με το δίκυκλό του.

Ο 58χρονος έκανε παρατήρηση στον ασυνείδητο οδηγό για το παράνομο παρκάρισμά του, η παρατήρηση έφερε τη μεταξύ τους λογομαχία και στη συνέχεια, ο θύτης άρχισε να τον γρονθοκοπά στο πρόσωπο.

“Ήρθε κατευθείαν πάνω μου και ενώ φορούσα κράνος. Ήταν σημαδεμένες οι μπουνιές, πήγαινε μόνο και μόνο για να με χτυπήσει. Με χτύπησε κατευθείαν, γιατί είχα σηκώσει εγώ το τζάμι για να του μιλήσω και μου έριξε κατευθείαν μπουνιά μέσα στην μούρη, αρκετές μπουνιές. Άκουσα το κρακ σε όλο τον εγκέφαλό μου που έσπασε η μύτη μου και μετά μου έσπασε και το πάνω σαγόνι. Στο ίδιο σημείο με χτύπησε δύο φορές”, δήλωσε ο 58χρονος.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε το θύμα, τα χτυπήματα ήταν δυνατά, μελετημένα και όλα στο κεφάλι.

“Απλά έφτασε στην απόσταση που τον βόλευε για να κάνει επιθετικό χτύπημα, καθαρά επιθετικό καταστροφικό χτύπημα. Και δεν χτύπησε στο σώμα ή οτιδήποτε, χτύπησε σε συγκεκριμένο σημείο καθαρό, ενός μποξέρ που θέλει να χτυπήσει, να σπάσει του αλλουνού την μύτη”, πρόσθεσε.

“Χθες τελείωσα το χειρουργείο. Μου έχει σπάσει την άνω γνάθο, την μύτη και τα ζυγωματικά. Όλο το πρόσωπο μου είναι ραγίσματα και τώρα γεμάτο ράμματα γύρω γύρω”, κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον 23χρονο δράστη και τον αναζητά προκειμένου να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα