Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 20χρονου

Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 20χρονου
Αστυνομία Eurokinissi

Αμείωτες συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου, βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι.

Άφαντος παραμένει για δεύτερα ημέρα ο 20χρονος, βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης, που εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Οι έρευνες των κλιμακίων της Ασφάλειας Αττικής και της Άμεσης Δράσης συνεχίζονται αμείωτες, ωστόσο μέχρι στιγμής, είναι άκαρπες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, κατά τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και της Δυτικής Αττικής.

Περιστέρι: Η 17χρονη ήθελε να χωρίσει από τον σύντροφό της

Από την νεκροψία στη σορό της ανήλικης, προέκυψε για τον θάνατό της ότι ήταν ασφυκτικός και αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια, ενώ από την πρώτη στιγμή, ύποπτος για το έγκλημα θεωρήθηκε ο 20χρονος σύντροφος του θύματος.

Την ίδια ώρα, νεότερες πληροφορίες για τη σχέση του ζευγαριού “βλέπουν” το φως της δημοσιότητας. Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το Mega, η 17χρονη και ο 20χρονος διατηρούσαν σχέση τους τελευταίους 10 μήνες.

Από το στενό περιβάλλον του θύματος, ήταν γνωστό ότι υπήρχαν συχνά εντάσεις μεταξύ τους και, κατ’ επέκταση, τσακωμοί. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν για την ανήλικη ότι φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε φιλικό της περιβάλλον ότι σκόπευε να τερματίσει τη σχέση της με τον 20χρονο.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η 17χρονη βρέθηκε νεκρή εντός διαμερίσματος, επί της οδού Αραχώβης 48, στο Περιστέρι.

Το θύμα εντόπισε η μητέρα και η αδελφή της στο σπίτι περίπου τα μεσάνυχτα και έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα, γεγονός που υποδεικνύει ότι δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό. Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της κάλεσε τις Αρχές.

Στο σημείο έφτασαν κλιμάκια του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και των Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα δεν έφερε ίχνη παραβίασης και διάρρηξης, οπότε πιθανώς το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο και άνοιξε την πόρτα.

Από την Αστυνομία γίνεται εκτεταμένη έρευνα για να διαπιστωθούν τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας και να ταυτοποιηθεί ο δράστης, ενώ αναζητείται ο σύντροφος της άτυχης ανήλικης και καλούνται προς εξέταση στην Ασφάλεια άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα