Περιστέρι: Ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης – Όσα έδειξε η νεκροψία

Περιστέρι: Ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης – Όσα έδειξε η νεκροψία
Eurokinissi

Ξεκάθαρα ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης κοπέλας στο Περιστέρι. Ο δράστης της έκλεισε το στόμα και την μύτη. Άφαντος παραμένει ο σύντροφός της.

Ολοκληρώθηκε μισή ώρα μετά τις δύο το μεσημέρι η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, στην 17χρονη χρονη κοπέλα, με ευρήματα που συμφωνούν απόλυτα με την εικόνα που είχε σχηματίσει ο ιατροδικαστής και εκ πρώτης όψεως κατά την αυτοψία.

Ο θάνατος της αποδίδεται ξεκάθαρα σε εγκληματική ενέργεια και ασφυκτικό θάνατο και όπως διαπιστώθηκε κατά την νεκροτομή, υπέστη απόφραξη των έξω αεροφόρων οδών, δηλαδή ο δράστης της έκλεισε το στόμα και την μύτη με αποτέλεσμα την ασφυξία. Πέραν αυτού του ευρήματος, το θύμα έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα που φανερώνουν ότι προηγήθηκε πάλη με τον δράστη.

Το νέο περιστατικό γυναικοκτονίας, το τρίτο συνεχόμενο στη χώρα, σημειώθηκε χθες εντός διαμερίσματος, επί της οδού Αραχώβης 48, στο Περιστέρι.

Το θύμα εντόπισε η μητέρα και η αδελφή της στο σπίτι τους και πάνω στο κρεβάτι της, στο δωμάτιό της, λίγο πριν τα μεσάνυχτα και σε κατάσταση σοκ η μητέρα της κάλεσε τις Αρχές.

Στο σημείο έφτασαν κλιμάκια του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και των Εγκληματολογικών Ερευνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα δεν έφερε ίχνη παραβίασης και διάρρηξης, κάτι που φανερώνει ότι το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο και άνοιξε την πόρτα.

Από την Αστυνομία γίνεται εκτεταμένη έρευνα για να διαπιστωθούν τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας και να ταυτοποιηθεί ο δράστης, ενώ αναζητείται ο Πακιστανός ενήλικος σύντροφος της άτυχης ανήλικης για να εξετασθεί, ο οποίος παραμένει άφαντος. Τον σύντροφό της τον γνώριζε η οικογένεια του θύματος.

Στην Ασφάλεια καλούνται και άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος για να αντληθούν όσο το δυνατό περισσότερες κρίσιμες πληροφορίες, ενώ η έρευνα της Ασφάλειας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα