Πέθανε ο ηθοποιός Ευάγγελος - Άγγελος Θεοδωρόπουλος

Ευάγγελος - Άγγελος Θεοδωρόπουλος
Ευάγγελος - Άγγελος Θεοδωρόπουλος FACEBOOK / @ΤΑΣΕΗ ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Η είδηση του θανάτου του σκηνοθέτη και ηθοποιού έγινε γνωστή μέσα από τη σελίδα του ΤΑΣΕΗ. Τι αναφέρει η ανακοίνωσή τους.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ευάγγελος - Άγγελος Θεοδωρόπουλος, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μετά από τη σελίδα του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) στο Facebook.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Με μεγάλη μας λυπη μάθαμε εχθές πως έφυγε απο κοντά μας ο εκλεκτός συνάδελφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ευάγγελος-Άγγελος Θεοδωρόπουλος. Επι χρόνια μέλος του ΤΑΣΕΗ και της Ένωσης Συνταξιούχων Ηθοποιών (Ε.Σ.Η).

Ακολουθεί απόσπασμα απο το αφειέρωμα στον Άγγελο, απο το ημερολόγιο ΤΑΣΕΗ 2019.

Βαγγέλης ή Άγγελος ή Θεάγγελος Θεοδωρόπουλος (1934)

"Δουλειά, δουλειά, δουλειά, αυτή είναι η αρχή μου για να είσαι συνεπείς με αυτό που διάλεξες. Κι εγώ λάτρεψα και την ηθοποιία αλλά σε όλους τους τομείς που αναμείχθηκα το έκανα με σεβασμό και αγάπη. Ήμουν βοηθός του Ορέστη Λάσκου στο «Τύφλα να χει ο Μάρλον Μπράντο». Ο Στράντζαλης με ήθελα πάντα στις δουλειές του και ο Κώστας Καραγιάννης μου έλεγε ότι η φάτσα μου είναι για το αμερικάνικο σινεμά. Ευτυχώς πάντα με άγγιζαν η σκηνοθεσία, η γλυπτική, η ζωγραφική, η φωτογραφία, η μουσική διδασκαλία σε δραματικές σχολές. Αυτό που πάντα θυμάμαι είναι πως με δίδαξε ο Σακελάριος και με έβγαλε στο Μετροπόλιταν. Ωραίες εποχες…. Λάτρεψα τα ταξίδια γι΄αυτό γύρισα πολλά ντοκυμαντέρ, αρχίζοντας από τη Μακρινή Κορέα, τη Βενετία, το Άμστερνταμ αλλά και δικές μας ομορφιές, την Αιδηψό, τη Μύκονο και τη Δήλο και με τα πλάνα μου στόχευα όχι μόνο στην τέρψη της θέασης αλλά και της ψυχής."

Κάλο ταξίδι Αγγελε!

Πέθανε ο ηθοποιός Ευάγγελος - Άγγελος Θεοδωρόπουλος
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θέατρο
SHARE:

24Media Network