Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Ρίζος

O πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Ρίζος
O πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Ρίζος EUROKINISSI

Απεβίωσε σε ηλικία 62 ετών ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Ρίζος, ο οποίος εκλεγόταν στον Έβρο.

Σε ηλικία 62 ετών πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Ρίζος. Ο Δημήτρης Ρίζος έγινε μέλος της ΚΝΕ σε νεαρή ηλικία. Ήταν μέλος του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ. Στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015 όπως και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 εξελέγη βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική περιφέρεια Έβρου.

"Η απώλεια του συντρόφου Δημήτρη Ρίζου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, μας γεμίζει με θλίψη", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

"Μάχιμος γιατρός, ο σ. Ρίζος υπηρέτησε τη δημόσια υγεία ως ακτινολόγος σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας των νομών Έβρου και Ροδόπης. Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση στον κλάδο του και διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας Θράκης και μέλος του γενικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας. Εντάχθηκε στην Αριστερά σε νεαρή ηλικία ως μέλος της ΚΝΕ. Υπήρξε μέλος της ενιαίου Συνασπισμού και κατόπιν του Συνασπισμού της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο διετέλεσε μέλος της νομαρχιακής επιτροπής Έβρου. Τον Ιανουάριο του 2015 εκλέχτηκε βουλευτής στον νομό του, ενώ επανεκλέχθηκε και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους", αναφέρει η ανακοίνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE: