Πένθος για τον Λάκη Λαζόπουλο: Πέθανε η σύζυγός του, Τασούλα

Πένθος για τον Λάκη Λαζόπουλο: Πέθανε η σύζυγός του, Τασούλα
Λάκης Λαζόπουλος Eurokinissi

Εδώ και περίπου τρία χρόνια η Τασούλα Λαζόπουλου έδινε μάχη με τον καρκίνο, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και την κόρη τους. Πέθανε το βράδυ της Πέμπτης σε ηλικία 60 ετών.

Πέθανε το βράδυ της Πέμπτης η Τασούλα Λαζόπουλου, σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου, σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Εδώ και περίπου τρία χρόνια, η Τασούλα Λαζόπουλου έκανε τη θεραπεία της, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, αλλά και την κόρη τους, Μαριέλλη Λαζοπούλου.

Η Τασούλα και ο Λάκης είχαν γνωριστεί στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν ακόμα σπούδαζαν νομική. Αργότερα έγιναν ζευγάρι και το 1983 παντρεύτηκαν στη Λάρισα.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο στο πρώτο νεκροταφείο, ενώ η ταφή θα γίνει τη Δευτέρα σε ώρα που θ’ ανακοινωθεί, στη γενέτειρά της την Δράμα, όπως επιθυμούσε η ίδια.

Επιθυμία της οικογένειας είναι να μην καλυφθεί η τελετή δημοσιογραφικά ή φωτογραφικά. Επίσης δεν επιθυμεί καμία δημοσιότητα και καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι φωτογράφοι να σεβαστούν το πένθος της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα