Πέτσας: Η Πάρνηθα είναι Αττική, οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις είναι που απαγορεύονται

Πέτσας: Η Πάρνηθα είναι Αττική, οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις είναι που απαγορεύονται
Πάρνηθα Eurokinissi

Απαντώντας στις επιθέσεις για τη βόλτα του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για αντιπολίτευση με ποδήλατα και τσουρέκια από κάποιους που ήταν σε κότερα με πούρα.

Στις επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη φωτογραφία στην Πάρνηθα απάντησε και στο πλαίσιο του briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. 

Ο κ. Πέτσας δήλωσε ότι είναι σαφές πως οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις δεν επιτρέπονται και πρόσθεσε με νόημα: “Όπως γνωρίζετε η Πάρνηθα είναι στην Αττική”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι επομένως οι κάτοικοι της Αττικής μπορούν να αθληθούν στα βουνά ή σε οποιοδήποτε χώρο της περιφέρειας, αν και στο παρελθόν αστυνομικοί έχουν επιβάλει πρόστιμα για μετακίνηση για άθληση μακριά από την οικία πολιτών.

Υπενθύμισε επίσης ότι κατά την ανακοίνωση του δεύτερου lockdown ο πρωθυπουργός είχε αναφερθεί σε ευελιξία απέναντι σε όσους αθλούνται και για βόλτες στο βουνό και είχε κάνει ειδικά αναφορά σε άθληση με ποδήλατο. “Δεν καταλαβαίνω ποιος ανακαλύπτει την Αμερική χάριν εντυπώσεων. Όσο και αν προσπαθεί η αντιπολίτευση να δημιουργήσει θέμα με ποδήλατα και τσουρέκια, αυτό δεν καλύπτει τις ευθύνες κάποιων που ήταν σε κότερα με πούρα” πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει ότι προφανώς επιτρέπεται η άθληση στην Πάρνηθα και στο Τατόι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα