Πήδηξε για να σωθεί από τη φωτιά ή έβαλε τη φωτιά και θέλησε να αυτοκτονήσει;

Η πολυκατοικία στην οδό Ρόδων 12 στο Χαλάνδρι όπου μία γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου όταν ξέσπασε πυρκαγιά μέσα στο διαμέρισμα, την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Η πολυκατοικία στην οδό Ρόδων 12 στο Χαλάνδρι όπου μία γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου όταν ξέσπασε πυρκαγιά μέσα στο διαμέρισμα, την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Σύμφωνα με γείτονες της 43χρονης και τα όσα φέρονται να κατέθεσαν στην Αστυνομία, η γυναίκα αυτή ζούσε μόνη της στο διαμέρισμα αυτό, σαν ρακοσυλλέκτρια και πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα

Από μπαλκόνι 4ου ορόφου στο κενό βρέθηκε μία 43χρονη γυναίκα στο Χαλάνδρι, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της, επί της οδού Ρόδου 12. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και λίγο μετά έφτασαν 5 οχήματα με 15 άντρες.

Λίγο πριν φτάσουν όμως οι Πυροσβέστες και ενώ η φωτιά στο διαμέρισμα δεν είχε πάρει ακόμα μεγάλες διαστάσεις η γυναίκα έπεσε στο κενό, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και κατέληξε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. Την 43χρονη εντόπισαν αιμόφυρτη οι άντρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στη γειτονιά επικράτησε πανικός, με τους ενοίκους των διαμερισμάτων να τρέχουν να βγουν από την πολυκατοικία. Η γυναίκα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη  χειρουργική επέμβαση αφού είναι πολυτραυματίας, με σοβαρά κατάγματα και τραύματα στα χέρια, στα πόδια, στον θώρακα και στο κεφάλι και η κατάσταση της χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά πριν αυτή επεκταθεί και σε άλλα διαμερίσματα.

Σύμφωνα πάντως με γείτονες της 43χρονης και τα όσα φέρονται να κατέθεσαν στην Αστυνομία, η γυναίκα αυτή ζούσε μόνη της στο διαμέρισμα αυτό, σαν ρακοσυλλέκτρια και πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Στον χώρο όντως οι Πυροσβέστες βρήκαν ανάμεσα στα αποκαΐδια πολλά σκόρπια αντικείμενα και εξετάζεται το ενδεχόμενο η φωτιά να ξέσπασε είτε από ατύχημα είτε ακόμα και από σκόπιμη ενέργεια της ίδιας.

Περισσότερο φως στις ακριβείς συνθήκες που συνέβη το περιστατικό, αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και η έρευνα του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος. 

SHARE: