"Πικρή" έξοδος για αρκετούς - Πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων

Έλεγχοι στα διόδια Ελευσίνας στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοϊό
Έλεγχοι στα διόδια Ελευσίνας στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοϊό EUROKINISSI

Από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 112 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 82 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν πινακίδες για 60 ημέρες

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας του τόπου κατοικίας και άσκοπες μετακινήσεις, στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοϊό.

Την Κυριακή των Βαΐων από τις 6 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια, 38 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας.

Συγκεκριμένα, 15 στην Αττική, 8 στην Κεντρική Μακεδονία, 7 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 3 στο Νότιο Αιγαίο, 2 στη Θεσσαλονίκη, 2 στην Ήπειρο και ένας στη Θεσσαλία.

Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 28 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 112 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 82 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Πρόσθετα, βεβαιώθηκαν 629 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ. Συγκεκριμένα, 202 στην Αττική, 84 στη Θεσσαλονίκη, 49 στην Κρήτη, 47 στην Πελοπόννησο, 42 στην Κεντρική Μακεδονία, 38 στη Δυτική Ελλάδα, 38 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 32 στη Στερεά Ελλάδα, 28 στα Ιόνια Νησιά, 23 στην Ήπειρο, 22 στη Θεσσαλία, 19 στο Νότιο Αιγαίο, 3 στη Δυτική Μακεδονία και 2 στο Βόρειο Αιγαίο.

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 34.543 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας λόγω κορονοϊού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Απαγόρευση Κυκλοφορίας
SHARE:

24Media Network