Πληροφορίες ζητά η Τροχαία για παράσυρση και εγκατάλειψη στο Γκάζι

Τροχαίο ατύχημα. Φωτο αρχείου.
Τροχαίο ατύχημα. Φωτο αρχείου. EUROKINISSI

Πρόκειται για το τροχαίο ατύχημα που είχε παράσχει τις Πρώτες Βοήθειες στους τραυματίες ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας

Πληροφορίες αναζητά η Τροχαία για περιστατικό τροχαίου ατυχήματος με παράσυρση και εγκατάλειψη στο Γκάζι. Μάλιστα, πρόκειται για το τροχαίο ατύχημα που είχε παράσχει τις Πρώτες Βοήθειες στους τραυματίες ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος περνούσε τυχαία από το σημείο με το ποδήλατό του.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας αναφέρει: «Την Παρασκευή 09.04.2021 και ώρα 20:10΄ , επί της οδού Πειραιώς (στο ύψος της συμβολής της με την οδό Περσεφόνης), περιοχής Δήμου Αθηναίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, I.X. αυτοκίνητο, χρώματος μαύρου ή μπλε σκούρου, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των επιβατών της, ενώ στη συνέχεια ο οδηγός του εν λόγω αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, στα τηλέφωνα 210-5284209 και 210-5284059».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τροχαία, Βασίλης Κικίλιας, Αθήνα
SHARE:

24Media Network