Ποινική δίωξη κατά του προέδρου εργαζομένων στο Μετρό Α. Σταματόπουλου

Ποινική δίωξη κατά του προέδρου εργαζομένων στο Μετρό Α. Σταματόπουλου

Ποινική δίωξη κατά του Α. Σταματόπουλου για παρακώλυση συγκοινωνιών. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑ

Ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά του πρόεδρου του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) κ. Αντώνη Σταματόπουλου για παρακώλυση συγκοινωνιών κατά τη διάρκεια των απεργιών του Ιανουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ομώνυμου σωματείου.

''Διώκεται ποινικά μόνο ο πρόεδρος του Σωματείου μας Αντώνης Σταματόπουλος. Το έγκλημα που του αποδίδεται είναι η παρακώλυση συγκοινωνιών. Ο χρόνος που το διέπραξε 7, 8 και 9.1.2013. Καταγγέλλουμε τη δίωξη του συναδέλφου προέδρου.

Διαδηλώνουμε την οργή και την αποφασιστικότητά μας να αποκρούσουμε τη δίωξη. Θεωρούμε ότι αφορά τον καθένα μας. Γι' αυτό και η αντίδρασή μας θα είναι δυναμική και αποφασιστική'' αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑ.

''Γελιούνται όσοι πιστεύουν ότι αφοπλιστήκαμε με την επιστράτευση. Η ενωμένη δύναμή μας είναι ακατάλυτη. Όλοι σ' ετοιμότητα. Όλοι συσπειρωμένοι στο Σωματείο μας. Καταδικάζουμε την ποινική δίωξη του προέδρου Αντώνη Σταματόπουλου. Αφορά τον καθένα μας. Θα την αποκρούσουμε με τον τρόπο που εμείς ξέρουμε'' καταλήγει η ανακοίνωση.

SHARE:

24Media Network