Ποιος ήταν ο Θεόφιλος Σεχίδης, ο "χάνιμπαλ" της Ελλάδας

Ποιος ήταν ο Θεόφιλος Σεχίδης, ο "χάνιμπαλ" της Ελλάδας

Ο Σεχίδης δικάστηκε στις 20 Ιουνίου του 1997 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Δράμας. Νωρίτερα, δήλωσε στην Αστυνομία ότι διέπραξε τους φόνους σε άμυνα και όντας θύμα οικογενειακής συνωμοσίας, για το λόγο ότι του "έκαναν ψυχολογικό πόλεμο"

Μάιος 1996: "Δεν μετανιώνω για τίποτε" επαναλάμβανε κατά την απολογία του στο δικαστήριο ο Θεόφιλος Σεχίδης, ο φοιτητής Νομικής, που σκότωσε πέντε συγγενείς του, τεμαχίζοντας στη συνέχεια τις σωρούς και πετώντας τις σε χωματερή.

Μέσα σε ένα διήμερο, ο Θεοφ. Σεχίδης, που κρατείτο στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και πέθανε στις 12 Φεβρουαρίου μέσα στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού, σκότωσε στις 8 Αυγούστου του 1996 τους γονείς, την αδελφή, τη γιαγιά και τον θείο του, γιατί -όπως έλεγε- "δεν μου αποκάλυπταν ποια ήταν η πραγματική μου μητέρα".

ADVERTISING
Ποιος ήταν ο Θεόφιλος Σεχίδης, ο

Το έγκλημα δεν έγινε γνωστό αμέσως. Η καταγγελία της θείας του που έμενε μόνιμα στο Βέλγιο, ότι είχε εξαφανιστεί ο σύζυγός της οδήγησε τις αρχές στο να ερευνήσουν την υπόθεση και να καταλήξουν στην ομολογία του Σεχίδη.

"Σκότωσα τα θύματά μου αμυνόμενος. Υπήρξε οικογενειακή συνωμοσία. Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο επειδή ήξερα ότι ήμουν άλλης μάνας παιδί και δε μου έλεγαν την αλήθεια" είχε πει τότε, ισχυριζόμενος ότι τα θύματα, ένα προς ένα, του είχαν επιτεθεί και εκείνος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από να τα σκοτώσει.

Ποιος ήταν ο Θεόφιλος Σεχίδης, ο

Η ομολογία του Θεόφιλου Σεχίδη ολοκλήρωσε ουσιαστικά την έρευνα, αφού η αστυνομία δεν κατάφερε ποτέ να εντοπίσει τις σωρούς και των πέντε συγγενών.

Ποιος ήταν ο Θεόφιλος Σεχίδης, ο

Το Κακουργοδικείο Καβάλας τον καταδίκασε σε πέντε φορές ισόβια κάθειρξη, μία για κάθε θύμα. Αυτή ήταν και η μοναδική δίκη που διεξήχθη, αφού ο καταδικασθείς απέσυρε την έφεση που είχε ασκήσει κατά της απόφασης.

Η υπόθεσή του είχε γίνει επεισόδιο στον Κόκκινο Κύκλο:

Διαβάστε ακόμη: Μια ώρα στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε ο Θεόφιλος Σεχίδης, ο μακελάρης της Θάσου

Σατανιστές, φονικά τηγανόψωμα,'ιερά' πάθη. Τα 10 στυγερά εγκλήματα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο

SHARE:

24Media Network