Πωλητής περιοδικού “Σχεδία”: Ο διάλογος δεν ήταν όπως παρουσιάστηκε

Πωλητής περιοδικού “Σχεδία”: Ο διάλογος δεν ήταν όπως παρουσιάστηκε
Πωλητής του περιοδικού «Σχεδία» Eurokinissi

Ο Λεωνίδας Γεωργίου διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ανέφερε το δελτίο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας περί στήριξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο περιοδικό "Σχεδία".

Διέψευσε ο πωλητής του περιοδικού “Σχεδία” τα όσα δημοσίευσε η Νέα Δημοκρατία για τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το διάλογο που είχαν. Ο Λεωνίδας Γεωργίου μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Καλημέρα, όλη μέρα” με τους Ζηνοβία Σαπουνά και Κώστα Παπαγεωργίου, έκανε λόγο για “fake news”, τα οποία και απέδωσε στην προεκλογική περίοδο. “Είναι θέμα εντυπώσεων” σχολίασε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πωλητής του περιοδικού δρόμου στήριξης των αστέγων φέρεται να είπε στον πρόεδρο της ΝΔ: «Το ξέρω πρόεδρε ότι μας στηρίζετε. Δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζετε τη “Σχεδία” και μάλιστα από μένα.»

«Είναι fake news πως του είπα ότι έχει ξαναπάρει από εμένα» διευκρίνισε ο κ. Γεωργίου: «Μου άφησε ένα ευρώ πουρμπουάρ, τον ευχαρίστησα για την κίνηση. Μιλήσαμε για τις δραστηριότητες του περιοδικού και μου είπε ότι κάθε μήνα παίρνει το περιοδικό».

Δε δίστασε τέλος να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πωλητές της “Σχεδίας” από ανθρώπους που είτε τους θεωρούν μασόνους, είτε ότι είναι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κατήγγειλε ότι έχει δεχτεί προπηλακισμούς από χρυσαυγίτες την ώρα που ήταν στο πόστο του και δεν αντέδρασε κανείς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα