Πολλές ημέρες νεκρός ο 45χρονος στην Κάντζα

Περιπολικό της αστυνομίας
Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI

Ο 45χρονος βρέθηκε νεκρός στον καναπέ του.Έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι αλλά και διάφορα μικρότερα τραύματα στο σώμα. Παραμένουν υπό διερεύνηση οι συνθήκες θανάτου

Νεκρός εδώ και πολλές ημέρες ήταν ο 45χρονος άντρας μέσα στο σπίτι του στην Κάντζα, πιθανόν ακόμα και από το Πάσχα. O χρόνος θανάτου του όμως, όπως και οι ακριβείς συνθήκες και αν είναι εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία, αναμένεται να αποσαφηνιστεί από την νεκροψία-νεκροτομή.

Ο θανών ήταν πολιτικός μηχανικός, διαζευγμένος και έμενε σε τριώροφη οικογενειακή κατοικία. Το δικό του διαμέρισμα ήταν στον 1ο όροφο του κτιρίου και ο πατέρας του τον αναζητούσε μάταια εδώ και ημέρες, μέχρι που αναγκάστηκε τη Δευτέρα το βράδυ να καλέσει κλειδαρά και να μπουν μέσα στο σπίτι, όπου ο τραγικός πατέρας ήρθε αντιμέτωπος με την φρικτή εικόνα του γιου του νεκρού, ξαπλωμένου στον καναπέ και σε κατάσταση μουμιοποίησης.

ADVERTISING

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Ασφάλειας, των Εγκληματολογικών Ερευνών και ιατροδικαστής. Όλοι τους διαπίστωσαν ένα εμφανές τραύμα στο κεφάλι και κάποια μικρότερα στο σώμα, χωρίς μέχρι στιγμής όμως να βρεθεί δίπλα από τον νεκρό κάποιο όργανο που να δικαιολογεί τα τραύματα, γι’ αυτό και συνεχίζεται η έρευνα εντός της οικίας και σήμερα το πρωί.

Από τον ιατροδικαστή έχουν μείνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, τόσο της εγκληματικής ενέργειας όσο και της αυτοκτονίας, μέχρι να ολοκληρωθεί η νεκροτομή και να καταστεί σαφέστερη η αναγνώριση του κάθε τραύματος και ο μηχανισμός κάτω από τον οποίο έγινε. Σημειώνεται ότι ο χώρος δεν έφερε εικόνα αναστάτωσης και εξερεύνησης.

SHARE:

24Media Network