Θρίλερ στη Κάντζα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

Θρίλερ στη Κάντζα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Το θύμα έφερε ένα θανατηφόρο τραύμα στο κεφάλι-Τον ανακάλυψε ο πατέρας του μπαίνοντας μέσα στο διαμέρισμά του με κλειδαρά-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής στην Κάντζα ύστερα από τον εντοπισμό ενός άντρα, νεκρού, μέσα στο διαμέρισμά του.

Πρόκειται για Έλληνα περίπου 45 ετών. Το θύμα ήταν πολιτικός μηχανικός, είναι διαζευγμένος και έμενε σε τριώροφη οικογενειακή κατοικία. Το δικό του διαμέρισμα ήταν στον 1ο όροφο του κτιρίου και ο πατέρας του τον αναζητούσε μάταια όλη την ημέρα, μέχρι που αναγκάστηκε το βράδυ να καλέσει κλειδαρά και να μπουν μέσα στο σπίτι, όπου ο τραγικός πατέρας ήρθε αντιμέτωπος με την φρικτή εικόνα του γιου του νεκρού.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας, των Εγκληματολογικών Ερευνών και ιατροδικαστής. Το θύμα φέρεται να έχει ένα θανατηφόρο τραύμα στο κεφάλι.

Οι έρευνες στο σημείο είναι σε πολύ αρχικό στάδιο, με λιγότερες πιθανότητες από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει έως τώρα οι αστυνομικοί να παραπέμπουν σε ληστεία και περισσότερο να παραπέμπουν σε προσωπικά κίνητρα, ωστόσο ο ιατροδικαστής φαίνεται να αφήνει ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Σίγουρος αναμένεται να είναι αύριο μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής.

Βεβαίως είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, μένει να ερευνηθεί ενδελεχώς το σπίτι, να γίνει αύριο η νεκροτομή και να ληφθούν καταθέσεις από όλα τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος, ώστε να μπορέσουν και οι Αρχές να εξάγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα