Πολυτεχνείο: Υπό κατάληψη η πρυτανεία του ΕΜΠ

Πολυτεχνείο: Υπό κατάληψη η πρυτανεία του ΕΜΠ
indymedia.gr

Η πρυτανεία του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου βρίσκονται υπό κατάληψη τις τελευταίες ώρες. Η ανακοίνωση των καταληψιών.

Υπό κατάληψη βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες η πρυτανεία του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στη σχετική ανακοίνωση που ανέβηκε στο indymedia.gr αναφέρονται τα εξής:

Σήμερα 8/4/2021 ως Ανοιχτή Συνέλευση Πολυτεχνείου αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε κατάληψη της πρυτανείας του ΕΜΠ, ώστε να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στον νέο νόμο Κεραμέως – Χρυσοχοϊδη. Επιδιώκουμε η κατάληψη αυτή να γίνει γόνιμο έδαφος για τη συνέχιση του αγώνα και να αποτελέσει σημείο συνάντησης αγωνιζόμενων φοιτητ(ρι)ών, μεταπτυχιακών, διδακτορικών, εργαζομένων του ΕΜΠ και του κόσμου της γειτονιάς.

Καλούμε τους/τις φοιτητ(ρι)ες, μεταπτυχιακούς, ΥΔ, εργαζόμενους, κατοίκους και όλα τα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας να πλαισιώσουν την κατάληψη, να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις και τις συνελεύσεις εντός της και να δώσουμε ένα δυνατό σινιάλο αλληλεγγύης σε όλους τους αγώνες που έχουν ανοίξει ανά την Ελλάδα ενάντια στον νέο νόμο για την παιδεία. Ξεκινάμε από σήμερα με την Εκδήλωση – Συζήτηση για την εμπλοκή του ΕΜΠ στην έρευνα για τον στρατό και τις δυνάμεις καταστολής που θα πραγματοποιηθεί στις 6μμ στο πάρκινγκ έξω από την πρυτανεία του ΕΜΠ. (τηρώντας όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας για τον covid-19).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα