Που δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία και την Παρασκευή

Κλειστά σχολεία στα βόρεια προάστια της Αθήνας λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Κλειστά σχολεία στα βόρεια προάστια της Αθήνας λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Κλειστά θα παραμείνουν και τη Παρασκευή σχολεία σε πολλές περιοχές της χώρας, όπου συνεχίζονται τα προβλήματα από την παγωνιά

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και την Παρασκευή σε ορισμένες περιοχές της Αττικής και της βόρειας Ελλάδας.

Ειδικότερα, όσον αφορά την Αττική, δεν θα λειτουργήσουν στις εξής περιοχές:

Ανατολική Αττική

Στον Δήμο Αχαρνών: το 28ο Δημοτικό σχολείο (περιοχή Στρατοπέδου Καποτά), το 19ο Δημοτικό σχολείο (περιοχή Πανόραμα), καθώς και τα σχολεία που βρίσκονται στους οικισμούς Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη και Ολυμπιακό Χωριό.

Στη Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνα, τα δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Διονύσου θα ανοίξουν στις 9:00 π.μ. λόγω παγετού κατά τις πρωινές ώρες.

Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει

Βόρειος Τομέας Αθηνών

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης. Στις 9:00 θα ανοίξουν τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Κηφισιάς και Ν. Ερυθραίας.

Δυτική Αττική

Δήμος Φυλής: Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ζωφριάς της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων

Συνεχίζονται τα προβλήματα από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό που δημιουργείται σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Κλειστά θα παραμείνουν και την Παρασκευή τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στους δήμους Φλώρινας, Γρεβενών, Άργους Ορεστικού Καστοριάς και Σουφλίου Έβρου, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού. Στους δήμους Βοΐου, Εορδαίας και Σερβίων - Βελβεντού Κοζάνης, τα σχολεία θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα.

Στο μεταξύ, στην περιοχή της Καστοριάς, κλειστή παραμένει η επαρχιακή οδός Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου),από το 22ο έως το 28ο χλμ, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται με αλυσίδες, από 18ο έως 22ο χλμ. Για όσους οδηγούς κινούνται από τη Φλώρινα προς την Καστοριά, μέσω του ίδιου δρόμου, αλυσίδες χρειάζονται, από 15ο έως 30ο χλμ.,στην επαρχιακή οδό Κερασιάς - χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας, του νομού Πέλλας και στην επαρχιακή οδό Καστανερής - Λιβάδια Κιλκίς.

Ακόμα, με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Καλλιπεύκης - Π. Παντελεήμονα (όρια Νομού Πιερίας), διασταύρωση "Βρύση του Κατή" (νομός Λάρισας) και στις επαρχιακές οδούς Καρδίτσας - Άρτας, από 38ο έως 61ο χλμ., θέση "Τύμπανος" και Μουζακίου - Στεφανιάδας, από 10ο έως 22ο χλμ., θέση "Αγ. Νικόλαος", στο νομό Καρδίτσας.

Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει

Τέλος, στο Κιλκίς, κλειστή παραμένει η επαρχιακή οδός Λειψυδρίου - Φαναρίου (διάβαση Ξηρόμερου), λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, ενώ δεν διαξάγεται εδώ και πολλές ημέρες η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω υπερχείλισης υδάτων, στις διαβάσεις των ποταμών, Ποντικόρεμα, Λίσσος ύψος Αρριανών, Έβρενου - Ιασίου, Αετοκορυφής, Διώνης και Στρύμης Λοφαρίου, στη Ροδόπη.

Επίσης, όσον αφορά το Δήμο Κυθήρων οι παρακάτω σχολικές μονάδες δεν θα λειτουργήσουν τις ώρες 8:00-10:00:

Γυμνάσιο Χώρας Κυθήρων
Λύκειο Χώρας Κυθήρων
Δημοτικό Σχολείο Χώρας – Καρβουνάδων Κυθήρων (και τα 2 διδακτήρια)
Νηπιαγωγείο Λιβαδίου Κυθήρων
Δημοτικό Σχολείο Ποταμού Κυθήρων
Νηπιαγωγείο Ποταμού Κυθήρων
Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Φρατσίων

SHARE:

24Media Network