Που θα γίνουν οι έρευνες για τον μικρό Μπεν στην Κω

Που θα γίνουν οι έρευνες για τον μικρό Μπεν στην Κω

Σε ελαιώνα στην Κω θα πραγματοποιηθούν οι νέες έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού Μπεν, από τις βρετανικές Αρχές (Pics)

Στην Κω αναμένεται να επιστρέψουν οι βρετανικές Αρχές προκειμένου να εντοπίσουν τα λείψανα του μικρού Μπεν και να βάλουν τέλος στο θρίλερ πολλών ετών.

Μετά τις πληροφορίες ότι εκσκαφέας σκότωσε τον μικρό Μπεν, του οποίου η τύχη αγνοείται από τις 24 Ιουλίου του 1991, όταν βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά του στην Κω, ξεκινούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού Μπεν.

 

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα οι έρευνες της αστυνομίας θα επικεντρωθούν σε έναν ελαιώνα που βρίσκεται κοντά στο σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια του μικρού Μπεν στο νησί.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο έκτασης 10.000 τ.μ. οικόπεδο που ανήκει στον Στέφανο Τρουμούχη, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι εκεί θα διεξαχθεί ο νέος γύρος ερευνών για τον εντοπισμό των λειψάνων του μικρού αγοριού.

 

“Με πήραν τηλέφωνο από την αστυνομία του νότιου Γιόρκσαϊρ και με ρώτησαν αν θα μπορούσαν να ερευνήσουν την έκταση αυτή. Ζήτησαν άδεια να σκάψουν. Δεν πιστεύω ότι θα βρουν τον Μπεν. Ελπίζω άπλα ότι είναι ζωντανός κάπου και ότι η μητέρα του θα μπορέσει να ενωθεί ξανά μαζί του”, δήλωσε στη Daily Mirror ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου.

 

Η μητέρα του Μπεν, Κέρυ Νίνταμ, επανέφερε ένα σενάριο που είχε γίνει γνωστό από το 2012, σχετικά με την τύχη του μικρού αγοριού και οι βρετανικές Αρχές συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν τις έρευνες στο οικόπεδο.

© Mirrorpix

 

“Μου είπαν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να ακούσω. Πιστεύουν ότι ο Μπεν είναι νεκρός και θαμμένος στο σημείο. Δεν ψάχνουν πια για έναν αγνοούμενο. Πέρασα όλα αυτά τα χρόνια εκλιπαρώντας πως ο Μπεν θα περάσει μια μέρα την πόρτα του σπιτιού. Αλλά δυστυχώς η σκληρή προσωπικότητα είναι πως ο Μπεν  είναι νεκρός και ήταν νεκρός όλα αυτά τα χρόνια” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η μητέρα του.

© Roland Hoskins

(ΠΗΓΗ: Dailymail)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα