Θρίλερ στην Πρέβεζα: Τι αποκαλύπτει ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την Αγγελική Πεπόνη ζωντανή

Θρίλερ στην Πρέβεζα: Τι αποκαλύπτει ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την Αγγελική Πεπόνη ζωντανή

Τι λέει για την υπόθεση εξαφάνισης και το κρανίο που βρέθηκε στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την Αγγελική Πεπόνη ζωντανή.

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από την εξαφάνιση της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη και η πολύκροτη υπόθεση έρχεται ξανά στο προσκήνιο μετά από ένα μακάβριο εύρημα: Το κρανίο μιας νεαρής γυναίκας (ο θάνατος της οποίας χρονολογείται πριν από 8-10 χρόνια), το οποίο εντοπίστηκε από συνεργείο καθαρισμού σε τάφρο στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας.

Τόσο η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη, όσο και η τοπική κοινωνία αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, τα οποία θα δώσουν οριστική απάντηση στο ερώτημα, αν το τμήμα του κρανίου ανήκει σε εκείνη ή όχι.

Το κρανίο εντοπίστηκε σε απόσταση 600-700 μέτρων από το σπίτι του πρώην φίλου της 26χρονης.

«Είμαι εξοργισμένος με την οικογένεια της κοπέλας» αναφέρει στον ΑΝΤ1 ο άνδρας που οι συγγενείς της Αγγελικής Πεπόνη θεωρούν υπαίτιο για την εξαφάνιση της Αγγελικής.

Τονίζει πως αν είχε, όπως λένε, σκοτώσει εκείνος την κοπέλα δεν θα την είχε πετάξει 600-700 μέτρα από το σπίτι του αλλά θα φρόντιζε να την εξαφανίσει ή να την θάψει.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο δελτίο του ΑΝΤ1:

Την Πέμπτη, με εντολή της Αστυνομίας ξεκίνησε η διαδικασία αποστράγγισης της τάφρου προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλα μέρη του σκελετού. Ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ, τη Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Πρέβεζας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τοποθέτησαν πλέγμα σε απόσταση 500 περίπου μέτρων από το σημείο που βρέθηκε το κρανίο.

Με την αποστράγγιση της τάφρου, η οποία θα διαρκέσει ώρες, ίσως και ημέρες, η αστυνομία ελπίζει πως θα μπορέσει να συμπληρώσει το παζλ της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πρέβεζα: Συμβατά με την εξαφάνιση της Πεπόνη τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Θρίλερ στην Πρέβεζα: Συγκρίνουν το κρανίο με DNA συγγενών της Πεπόνη

Πρέβεζα: Σε νεαρή γυναίκα ανήκει το κρανίο - Η εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη

SHARE:

24Media Network