Πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης:«Μεγαλώνοντας με PLAYMOBIL»

Πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης:«Μεγαλώνοντας με PLAYMOBIL»

Δωρεά όλων των αναλώσιμων υλικών χειροτεχνίας, καλύπτοντας τις ανάγκες ενός έτους σε 100 παιδικούς σταθμούς έκανε η PLAYMOBIL, υποστηρίζοντας το έργο των παιδαγωγών και προσφέροντας δωρεάν στους μικρούς μαθητές τα εφόδια για μια ευχάριστη και δημιουργική σχολική χρονιά.

To πρόγραμμα «Μεγαλώνοντας με PLAYMOBIL» έρχεται να ενθαρρύνει τα παιδιά να χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα τους, αναπτύσσοντας παράλληλα τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους μέσα από αυτό που η PLAYMOBIL υπηρετεί εδώ και δεκαετίες. Το παιχνίδι!

Πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης:«Μεγαλώνοντας με PLAYMOBIL»

Εφέτος, και με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για το 2018-2019, θα προσφερθούν αναλώσιμα υλικά χειροτεχνίας για έναν ολόκληρο χρόνο στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς των Δυτικών Προαστίων. Η δράση αυτή υλοποιήθηκε με την έναρξη της σχολικής χρονιάς ταυτόχρονα στους εξής 10 Δήμους της Περιφέρειας Αττικής: Πειραιά, Κορυδαλλού, Αγίων Αναργύρων–Καματερού, Ασπρόπυργου, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Ιλίου, Φυλής, Περιστερίου, Αχαρνών και Αιγάλεω. Με την πολύτιμη συνεργασία των παραπάνω Δήμων, η PLAYMOBIL έστειλε σε όλους τους Παιδικούς Σταθμούς κιβώτια με πλήθος υλικών χειροτεχνίας δίνοντας, έτσι, σε περισσότερα από 6.000 παιδιά τη δυνατότητα να ζουν καθημερινά στιγμές χαράς και παιχνιδιού καθώς και να αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα τους. Παράλληλα, το κάθε παιδί έλαβε ξεχωριστά και ένα προσωπικό δώρο με χρήσιμα υλικά για να είναι το νέο του ξεκίνημα γεμάτο χαρά και αυτοπεποίθηση.

ADVERTISING
Πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης:«Μεγαλώνοντας με PLAYMOBIL»

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της PLAYMOBIL, Γιώργος Παγώνης: «Για την PLAYMOBIL το παιχνίδι δεν είναι απλώς διασκέδαση, είναι το σημαντικότερο μέρος μίας εκπαιδευτικής διαδικασίας στην οποία όλα τα παιδιά πρέπει να μπορούν να συμμετάσχουν χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Πρωταρχικό μέρος της φιλοσοφίας μας είναι η συμβολή του παιχνιδιού στην ανάπτυξη της προσωπικότητας, αλλά και της ικανότητας ενός παιδιού να σκέφτεται, να δημιουργεί, να συνεργάζεται και τελικά να ενσωματώνεται επιτυχώς, σήμερα σε μια μικρότερη κοινότητα, όπως είναι αυτή της οικογένειας, του σχολείου και των φίλων και αργότερα στην ευρύτερη κοινωνία. Με κύριο άξονα τη φιλοσοφία αυτή, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Μεγαλώνοντας με PLAYMOBIL», σκοπός της εταιρείας μας είναι να συνεισφέρει με κάθε τρόπο στην υγιή ανάπτυξη των πολιτών του αύριο».

SHARE:

24Media Network