Προκαταρκτική: Η κατάθεση Μιωνή και τα νέα αδικήματα

Προκαταρκτική: Η κατάθεση Μιωνή και τα νέα αδικήματα
Η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη διερεύνηση αδικημάτων που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Δημήτριο Παπαγγελόπουλο Eurokinissi

Για δύο επιπλέον αδικήματα, εκείνο της εκβίασης και της δωροληψίας, αναμένεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», να ελεγχθεί ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» οι ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται μετά την κατάθεση του Ελληνοϊσραηλινού επιχειρηματία στη Βουλή και τις καταγγελίες για εκβίαση, που όπως υποστηρίζει υπέστη από ομάδα με επικεφαλής τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης κ Δ. Παπαγγελόπουλο.

Μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με το ereportaz.gr, αναμένεται να υποβληθεί νέα πρόταση άσκησης δίωξης από τουλάχιστον 30 βουλευτές, ενώ στη συνέχεια θα αποφασίσει η Ολομέλεια, προκειμένου η υπάρχουσα προκαταρκτική επιτροπή να συμπεριλάβει στο αντικείμενό της και τα δύο προαναφερόμενα αδικήματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με πηγές από την Προανακριτική εκτός από τον κ. Παπαγγελόπουλο η δίωξη θα στραφεί και στα ονόματα εκδοτών και δημοσιογράφων που ενέπλεξε ο Σάμπυ Μιωνής μέσω της κατάθεσής του.

Ολόκληρο το άρθρο στο ereportaz.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα