Προπαγάνδα για τα Τέμπη: Ο “τυχαίος επιβάτης” ήταν… Νεοδημοκράτης

Προπαγάνδα για τα Τέμπη: Ο “τυχαίος επιβάτης” ήταν… Νεοδημοκράτης

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονταν ανάμεσα στους "τυχαίους επιβάτες" των τρένων για Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Πώς "είδαν" την επανέναρξη των δρομολογίων.

Το μόνο που μπορώ να πω σαν πολίτης είναι ότι δεν μπορείς να έχεις συνεπιβάτη τον φόβο, την ανασφάλεια και την οργή για την αυριανή μέρα“.

Πολλή ασφάλεια παιδιά. Τώρα πάω μέχρι Οινόη, αλλά το παίρνω άνετα“.

Θα μπορούσαν θεωρητικά οι παραπάνω δηλώσεις να ανήκουν στους επιβάτες των τρένων που πραγματοποίησαν σήμερα τα δρομολόγια Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα (αμαξοστοιχίες IC52 και IC55) καθώς και Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα (αμαξοστοιχία 882 και 887, που όσο και διστακτικοί και μουδιασμένοι να ήταν, πήραν την απόφαση και μετά από έναν μήνα και λίγες ημέρες από την τραγωδία στα Τέμπη, ταξίδεψαν και πάλι με το τρένο επιλέγοντας να αφήσουν στην άκρη τον φόβο τους.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε μόνο τυχαίοι επιβάτες δεν ήταν οι παραπάνω κύριοι.

Ο δεύτερος “επιβάτης” στο παρακάτω βίντεο, είναι εργαζόμενος στον ΟΣΕ και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και ήταν ο άνδρας που κατά την επίσκεψη του αρμόδιου Υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου στο σταθμαρχείο της Λάρισας, “έκοψε” συνάδελφό του, ο οποίος διέψευδε τους ισχυρισμούς του υφυπουργού περί τηλεδιοίκησης, λέγοντας πως υπάρχει μόνο τοπικός χειρισμός.

Ήταν δηλαδή ο άνθρωπος που μετέφερε την οδηγία του υφυπουργού ώστε να μπει «τέλος» στη live αποδόμηση του αφηγήματος της κυβέρνησης για την τηλεδιοίκηση στη Λάρισα, κάτι που προκύπτει και από στοιχεία της δικογραφίας για τα Τέμπη που είχε αποκαλύψει το Magazine.

Σήμερα όμως προσποιήθηκε τον “τυχαίο επιβάτη” που χωρίς φόβο ανέβηκε ξανά στο τρένο και ταξίδεψε μέχρι την Οινόη, ενώ εμφανίστηκε καθησυχαστικός και βέβαιος πως όλα λειτουργούν σωστά.

Το απόσπασμα από την επίσκεψη του υφυπουργού στο σταθμαρχείο Λάρισας

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα