Στους προσαχθέντες των Εξαρχείων και η γυναίκα που είχε διαφύγει από το μαχαίρωμα Λιμενικού

Στους προσαχθέντες των Εξαρχείων και η γυναίκα που είχε διαφύγει από το μαχαίρωμα Λιμενικού
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτήρια στα Εξάρχεια Eurokinissi

Στο σύνολο των 102 προσαχθέντων από τις καταλήψεις κτιρίων στα Εξάρχεια και η γυναίκα που κατάφεραν να απελευθερώσουν οι κουκουλοφόροι κατά την διάρκεια της επιχείρησης του Λιμενικού την προηγούμενη Πέμπτη.

Εκκενώθηκαν πλήρως τα δύο υπό κατάληψη κτίρια επί της οδού Τζαβέλα 21 και 25 αντίστοιχα, με συνολικά 102 προσαγωγές εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία είναι μετανάστες που έχουν οδηγηθεί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, για να εξακριβωθούν τα στοιχεία τους και το καθεστώς παραμονής τους στην χώρα.

Σημειώνεται, πως ανάμεσα στις προσαγωγές αυτές, είναι και η 49χρονη Ελληνοαυστραλή η οποία είχε διαφύγει όταν κατάφεραν να την απελευθερώσουν κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν στους Λιμενικούς, την προηγούμενη Πέμπτη στην περιοχή.

Από την παράλληλη αστυνομική επιχείρηση που έγινε στην οικία-«καβάτζα» ναρκωτικών επί της οδού Σολωμού 2-4, έχουν συλληφθεί τρεις Αλβανοί και έχει κατασχεθεί ποσότητα κάνναβης.

Συγκεκριμένα, έχουν συλληφθεί δύο άνδρες ηλικίας 24 και 40 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 23 ετών. Από την έρευνα στην οικία, βρέθηκε συνολικά και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 1.750 γραμμαρίων και αναλυτικά, 188 συσκευασίες, περιέχουσες ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 410 γραμμαρίων, έτοιμες προς πώληση, συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1.340 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 2.025 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Στις επιχειρήσεις αυτές συμμετείχε μεγάλος αριθμός αστυνομικών από την Ασφάλεια και τις δυνάμεις Τάξεις, όπως Άμεση Δράση, ΟΠΚΕ, ΜΑΤ, ακόμα και άντρες της ΕΚΑΜ για κάθε ενδεχόμενο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα