Γλυφάδα: Πρόσβαση στην παραλία για όλους – Επανήλθαν τα δύο Seatrac για ΑμεΑ

Γλυφάδα: Πρόσβαση στην παραλία για όλους – Επανήλθαν τα δύο Seatrac για ΑμεΑ
amea-care.gr

Το Seatrac δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να έχουν ασφαλή και αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα. Είναι επίσης ενεργειακά αυτόνομο, καθώς δεν τροφοδοτείται από το τοπικό δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Ελεύθερη πρόσβαση σε όλους στην 4η παραλία της Γλυφάδας υπόσχονται τα δύο Seatrac που επανατοποθετήθηκαν για άτομα με αναπηρία.

Ο Δήμος Γλυφάδας επιτρατεύει εκτός από τον ειδικό διάδρομο και υπαλλήλους του για παροχή οποιασδήποτε βοήθειας. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα προς χρήση ντουζιέρα, κάθισμα για τον συνοδό, ομπρέλες και θέσεις για ΑμΕΑ στο πάρκινγκ μπροστά από την παραλία. Η χρήση της εγκατάστασης είναι, όπως κάθε χρόνο, δωρεάν.

Όπως αναφέρει το amea-care.gr, το Seatrac δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να έχουν ασφαλή και αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα. Είναι επίσης ενεργειακά αυτόνομο, καθώς διαθέτει φωτοβολταϊκό πάνελ και δεν τροφοδοτείται από το τοπικό δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Από το 2016, το Seatrac του Δήμου Γλυφάδας είναι πανελλαδικά πρώτο σε χρήσεις. «Και φέτος είμαστε πανέτοιμοι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία και ζεστασιά σε όλους τους συμπολίτες μας με αναπηρία» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας.

amea-care.gr

 
amea-care.gr

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα