Πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι της Πάτρας. Νεκρός ο οδηγός

Πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι της Πάτρας. Νεκρός ο οδηγός

Ο 65χρονος οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου που έπεσε στα νερά του λιμανιού ανασύρθηκε νεκρός

Στα νερά του λιμανιού της Πάτρας, το ύψος του επιβατικού σταθμού «Παναγιώτης Κανελλόπουλος», κατέληξε υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το πρωί της Δευτέρας ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκια του Λιμενικού και δύτες, οι οποίοι ανέσυραν νεκρό τον 65χρονο οδηγό του οχήματος.

Πληροφορίες, πουαναφέρουν ότι το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα και «αφρενάριστο» κατέληξε στην θάλασσα. Οι αρχές εξετάζουν μεταξύ άλλο το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Άνδρες του Λιμενικού συγκεντρώνουν στοιχεία και μαρτυρίες, για να εξακριβώσουν πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο μέσα στην θάλασσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο ύψος του λιμανιού δεν επιτρέπεται η είσοδος σε όλους τους πολιτες, γεγονός που γεννά ερωτήματα για το πώς κατάφερε να βρεθεί ο οδηγός στο συγκεκριμένο σημείο και φυσικά εάν πρόκειται για άνθρωπο που «συνδέεται» με κάποιο τρόπο με το λιμάνι της Πάτρας.

 Άνδρες του Λιμενικού συγκεντρώνουν στοιχεία και μαρτυρίες, για να εξακριβώσουν πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο μέσα στην θάλασσα.

Πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι της Πάτρας. Νεκρός ο οδηγός

(Φωτογραφίες: PatrasTimes.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ)
 

SHARE:

24Media Network