Πύρινος όλεθρος στην Αττική

Πύρινος όλεθρος στην Αττική
Πυρκαγιά στην Ραφήνα Eurokinissi

Τραγικός ο απολογισμός των πυρκαγιών που ξέσπασαν στην Αττική το μεσημέρι της Δευτέρας. Νεκροί, τραυματίες και ανυπολόγιστες καταστροφές

Με τον χειρότερο τρόπο εξελίσσεται η νύχτα στην Αττική καθώς εκτός από τις τεράστιες καταστροφές και τα καμμένα σπίτια που άφησε πίσω της η φωτιά, και η οποία μαίνεται ανεξέλεγκτη, δυστυχώς ένας άνθρωπος πέθανε στην Ραφήνα, 25 τραυματίστηκαν και 6 είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αττικής.

Ειδικότερα σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) 25 άτομα είναι οι τραυματίες στην πλειονότητά φέρουν σοβαρά εγκαύματα, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Νοσοκομεία «ΚΑΤ», «Ευαγγελισμός» και «Σισμανόγλειο», εκ των οποίων οι έξι  πολύ σοβαρά και έχουν ήδη διασωληνωθεί σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για εντοπισμό δύο απανθρακωμένων ατόμων, ωστόσο το ΕΚΑΒ κάνει μιλά για έναν επιβεβαιωμένο νεκρό.

Σε εξέλιξη βρίσκονται παράλληλα έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων μεταξύ των οποίων και ένα παιδί σύμφωνα με πληροφορίες.

Παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις από το News 24/7 που είναι σε συνεχή ενημέρωση όπως και το Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα