Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στα Μελίσσια – Ένας τραυματίας

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στα Μελίσσια – Ένας τραυματίας
Το διαμέρισμα στα Μελίσσια

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στα Μελίσσια στη συμβολή των οδών οδών Καλαμπόκη & Δημοκρατίας. Απεγκλωβίστηκαν όλοι οι ένοικοι από το κτίριο

Σύντομα τέθηκε υπό έλεγχο φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε διαμέρισμα 1ου ορόφου σε διώροφο κτίριο, στη συμβολή των οδών Καλαμπόκη και Δημοκρατίας στα Μελίσσια.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στο υπνοδωμάτιο του 1ου ορόφου και από το διαμέρισμα βγήκε ένας ηλικιωμένος που δεν ένιωθε καλά λόγω των καπνών που είχε εισπνεύσει.

Στο σημείο κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι γείτονες που παρέλαβε τον άντρα με αναπνευστικά προβλήματα και τον μετέφερε σε νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο λίγα λεπτά μετά κατέφτασαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα που είδαν μία τετραμελή οικογένεια, τους γονείς με τα δύο τους παιδιά στο μπαλκόνι του 2ου ορόφου που ζητούσαν βοήθεια.

Καθώς δεν κινδύνευαν άμεσα, οι πυροσβέστες τους κάλεσαν να κάτσουν πίσω μέχρι να σβήσουν την φωτιά στον 1ο όροφο και μόλις κατέστη δυνατό, τους κατέβασαν με ασφάλεια από τις σκάλες. Στο σημείο έχει μεταβεί και κλιμάκιο του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής που θα διενεργήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα