Πυρκαγιά σε εργοστάσιο προκάτ οικίσκων στα Οινόφυτα

Πυρκαγιά σε σκάφος στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ από τη θάλασσα ειδικό πλοιάριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προσέγγισε το φλεγόμενο σκάφος.
Πυρκαγιά σε σκάφος στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ από τη θάλασσα ειδικό πλοιάριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προσέγγισε το φλεγόμενο σκάφος. EUROKINISSI

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στον προαύλιο χώρο εργοστασίου προκατασκευασμένων οικίσκων στα Οινόφυτα Βοιωτίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πυρκαγιά στον προαύλιο χώρο εργοστασίου προκατασκευασμένων οικίσκων στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Η πρώτη εικόνα που μεταφέρουν οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο είναι ότι η φωτιά έχει εξαπλωθεί σε υλικά που βρίσκονται τοποθετημένα στο προαύλιο του εργοστασίου και καθώς είναι εύφλεκτα γίνεται προσπάθεια για να μην επεκταθούν στο κυρίως χώρο του εργοστασίου.

ADVERTISING

Κίνδυνος για τυχόν άτομα που ήταν στον χώρο δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής, ενώ στο σημείο επιχειρούν 15 άντρες με 5 οχήματα και ενδεχομένως να ενισχυθούν οι δυνάμεις αυτές.

SHARE:

24Media Network