Πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Creta Farms στο Ρέθυμνο

Πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Creta Farms στο Ρέθυμνο

Φωτιά ξέσπασε στο εργοστάσιο της αλλαντοβιομηχανίας. Μία αποθήκη έχει καταστραφεί ολοσχερώς, δεν κινδυνεύουν εργαζόμενοι (vid+pics)

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Παρασκευής (14/03) στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Creta Farms στο Ρέθυμνο.

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 11 οχήματα της πυροσβεστικής με 25 άνδρες και στη συνέχεια έφτασαν ενισχύσεις. Πλέον επιχειρούν 17 οχήματα με 38 πυροσβέστες και τέσσερις υδροφόρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε αποθήκη της εταιρίας, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στον χώρο.

Η φωτιά επεκτάθηκε και σε παρακείμενη αποθήκη ειδών παραγωγής ενώ οι κεντρικές εγκαταστάσεις της αλλαντοβιομηχανίας, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχουν πληγεί.

Το θετικό είναι ότι αν και την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά το εργοστάσιο ήταν σε λειτουργία, κανένας εργαζόμενος δεν κινδύνεψε, καθώς οι εγκαταστάσεις εκκενώθηκαν άμεσα.

Πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Creta Farms στο Ρέθυμνο
Πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Creta Farms στο Ρέθυμνο
πηγή φωτογραφίας flashnews.gr

 

Η ανακοίνωση της CRETA FARMS  μετά την πυρκαγιά

"Η εταιρεία αλλαντικών Creta Farms γνωστοποιεί ότι το εργοστάσιο της εταιρείας και οι χοιροτροφικές μονάδες στην περιοχή του Ρεθύμνου δεν απειλούνται από την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στις αποθήκες εμπορευμάτων, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε εκκένωση των εγκαταστάσεων που έχουν πληγεί. Παράλληλα, ενημερώνει ότι κανένα μέλος του προσωπικού της δεν έχει κινδυνέψει, καθώς εφαρμόστηκε απόλυτα το σύστημα εκτάκτων αναγκών. Επίσης, τηρώντας τις διαδικασίες ασφαλείας μεταφέρθηκε όλο το προσωπικό της εταιρείας σε ασφαλές

Στο πλευρό της Creta Farms είναι ήδη η πυροσβεστική, η οποία καταβάλλει προσπάθειες να ελέγξει και να περιορίσει την πυρκαγιά, σε συνεργασία με τη διοίκηση της εταιρείας.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η αιτία της πυρκαγιάς και προς το παρόν η εταιρεία δεν δύναται να εκτιμήσει τις οικονομικές επιπτώσεις της. Οι εγκαταστάσεις και τα αποθέματα της εταιρείας είναι πλήρως ασφαλισμένα και η εταιρεία ενημερώνει ότι η  παραγωγική διαδικασία και η τροφοδοσία της αγοράς θα συνεχιστεί ομαλά. Η Creta Farms θα σας ενημερώνει για οποιαδήποτε εξέλιξη".

Πληροφορίες από rethnea.gr και flashnews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Creta Farms
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φωτιά στη Creta Farms

SHARE:

24Media Network