Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Βρέθηκε οπλοστάσιο στο σπίτι του δράστη

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Βρέθηκε οπλοστάσιο στο σπίτι του δράστη
Τα ευρήματα στο σπίτι του δράστη της Κηφισιάς ΕΛΑΣ

Όπλα και σπαθιά βρέθηκαν στο σπίτι του 40χρονου δράστη ο οποίος το πρωί του Σαββάτου πυροβόλησε και τελικά σκότωσε τον έναν από τους δυο εργάτες που εκτελούσαν εργασίες στην περιοχή της Κηφισιάς.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (23/10) στην Κηφισιά και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Τατοΐου, όταν ο ένας από τους δυο υπαλλήλους που εκτελούσαν εργασίες στην περιοχή έπεσε νεκρός από τα πυρά ενός 40χρονου δράστη.

Στο σπίτι όπου διέμενε ο 40χρονος δράστης μαζί με την κατάκοιτη μητέρα του, βρέθηκαν όπλα και σπαθιά, ενώ μαρτυρίες των γειτόνων αναφέρουν πως ο άνδρας, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε πυροβολήσει και στο παρελθόν ζώα και κάδους.

Πιο αναλυτικά, στο σπίτι του άνδρα, ο οποίος φώναζε ότι του έκαναν μάγια και πως ο σατανάς τον έβαλε να το κάνει… βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: Περίστροφο, μεταλλικό τσεκούρι, ξίφος με μήκος λάμας 67 εκατοστών με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος, ξιφίδιο με μήκος λάμας 20 εκατοστών με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος, δύο αυτοσχέδια δρεπάνια, στολή πολεμικής τέχνης, 36 φυσίγγια, 6 κάλυκες, νάιλον συσκευασίες περιέχουσες πιθανόν ναρκωτικές ουσίες, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Κηφισιά, στην οδό Τατοΐου, στον αριθμό 98 και τα θύματα ήταν δύο υπάλληλοι εταιρείας φυσικού αερίου, οι οποίοι φέρονται να πραγματοποιούσαν μετρήσεις στην περιοχή.

Ο 40χρονος δράστης έφυγε από το σπίτι του στην οδό Σκουφά και μετέβη στη λεωφόρο Τατοΐου όπου βρίσκονταν οι δυο εργάτες και ο ίδιος φέρεται να διαπληκτίστηκε για το κόστος του φυσικού αερίου, λέγοντάς τους περί “μαύρης μαγείας” και καταλήγοντας να τραβά όπλο -το οποίο κατείχε παράνομα- και να πυροβολεί το έναν στην κοιλιακή χώρα και στον μοιρό και τον δεύτερο επίσης στον μηρό.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου ένας, 43 ετών, έχασε τη μάχη, ενώ ο άλλος νοσηλεύεται.

Ο 40χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας του από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στην προσπάθειά του να διαφύγει ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας, ωστόσο τον καταδίωξαν και τελικά παραδόθηκε στις αρχές.

Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα