Ραφήνα: Στον ανακριτή οι άνδρες που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 42χρονο

Ραφήνα: Στον ανακριτή οι άνδρες που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 42χρονο
Το μπαρ όπου σημειώθηκε το φονικό. INTIME NEWS

Εξηγήσεις στον ανακριτή θα κληθούν να δώσουν οι δύο κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου σε μπαρ στη Ραφήνα.

«Ραντεβού» με τον τακτικό ανακριτή έχουν οι δύο άνδρες που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν 42χρονο σε μπαρ στη Ραφήνα, προκειμένου να απολογηθούν.

Οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση βρέθηκαν την περασμένη Δευτέρα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ενώ μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, έλαβαν προσθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τους υπερασπιστικούς τους ισχυρισμούς για σήμερα Παρασκευή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το έγκλημα έλαβε χώρα έξω από την τουαλέτα για ασήμαντη αφορμή. Μάλιστα, στους αστυνομικούς οι κατηγορούμενοι φέρονται να υποστήριξαν ότι ήταν η ..κακιά στιγμή. Κι αυτό γιατί το θύμα ουσιαστικά πέρασε επανειλλημένως ανάμεσά τους με αποτέλεσμα να τους σπρώξει. Αυτό οδήγησε σε ένταση που εξελίχθηκε σε καβγά, ο οποίος φαίνεται πως παρά τις προσπάθειες των υπευθύνων του καταστήματος συνεχίστηκε και στην έξοδο τους.

Οι 24χρονοι, κατά πληροφορίες, αποδίδουν ευθύνες και στο θύμα, ο οποίος τους χτύπησε και εκείνοι χρειάστηκε να αμυνθούν. «Τον είδα να ανασαίνει και δεν είχε αίματα. Τότε άρχισαν οι γύρω γύρω να φωνάζουν να φύγουμε, πράγμα που κάναμε. Τότε ο φίλος μου (συγκατηγορούμενος) με το αυτοκίνητο του οδηγεί στο αυτοκίνητό μου και πήγα σπίτι μου» υποστήριξε προανακριτικά ένας εξ αυτών, σχολιάζοντας: «Δεν περίμενα ποτέ ότι αυτός ο καβγάς θα είχε τέτοια κατάληξη, γιατί τα χτυπήματα που ανταλλάξαμε δεν ήταν τόσο σοβαρά».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version