Ριφιφί στο Ψυχικό: Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του ο 58χρονος

Ριφιφί στο Ψυχικό: Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του ο 58χρονος
Τα δικαστήρια της Ευελπίδων Eurokinissi

Ξεκίνησε η απολογία του κατηγορούμενου για τα αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών κατ’ εξακολούθηση, απείθειας και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Το ανακριτικό κατώφλι πέρασε ο 58χρονος θεατρικός παραγωγός, ο οποίος κατηγορείται για το ριφιφί θυρίδων σε τραπεζικό υποκατάστημα στο Ψυχικό. Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του, Τέτα Καμπουρέλη, η οποία έχει ήδη καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Ο κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων, πρόκειται να αρνηθεί τις σε βάρος του κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως δεν ήταν εκείνος που παραβίασε τις θυρίδες. Άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισημανθεί από την υπεράσπισή του το γεγονός ότι δεν εχουν εντοπιστεί τα κλοπιμαία.

Παράλληλα, αναμένεται ο κατηγορούμενος να διορίσει τεχνικό σύμβουλο προκειμένου να αποδομήσει το αποδεικτικό στοιχείο της ύπαρξης γενετικού υλικού που βρέθηκε σε μία από τις θυρίδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος θα υποστηρίξει ότι το στίγμα ιδρώτα εντοπίστηκε σε κινητό αντικείμενο και συγκεκριμένα σε ένα πλαστικό κουτί, το οποίο δεν υπαρχει ως πειστήριο στη δικογραφία, ούτε έχει κατασχεθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα